IRC-Galleria

kipis

kipis

Learn from your mother or else spend your days biting your own neck

moiLauantai 06.12.2008 23:19

se joka väittää että shoppailu ei oo urheilua niin vedän sitä kuonoon. olin puol 12 marburgissa ja ravasin siellä edestaas n. 6 asti, sitten tulin junalla tänne meille päin ja jäin yhtä asemaa aiemmin pois, että voin mennä ostamaan lisää tuliaisia rewe-juomamarketista. mukaan lähti 28% disronno-pullo x2. eli en ole unohtanut teitä :D ja oon käyttäny melkeen kaikki rahani muutenkin muiden tuliaisiin. että niin.. :D siis palkkarahani. (niin ja sieltä rewestä on meille ehkä joku 2 kilsaa, ja sinne jouduin vielä ensin kävelemään asemalta melkeen kilsan. kotimatka junan jälkeen oli siis hieman epämukava painavien ostosten johdosta.)

aamulla nicolaus (vrt. joulupukki) oli jättänyt minullekin oven pieleen kaksi saappaallista karkkia =) nätisti tehty! ja tänään haribo-kalenterista tuli joku taitettava haribo-frisbee, lentää muuten aika hienosti, voitte varmaan kuvitella. onhan se sentään taitettava... ahahah!
ainiin, ja en ole vieläkään käynyt italiano-jäätelöbaarissa katrin lähdön jälkeen. meinasin että käyn kun junasta pois hyppään mutta olin päivän mittaan tankannut niin hyvin ettei enää napannut. jejeje. ainiin ja ostin myös neljä 2dl en yhtään tiedä mitä alkoholipitoista juomaa, mutta se tölkki oli niiin sulonen! ja sisältö on 10%. omituinen juoma. ja sen nimi on Prosecco 2Go.

siinä varmaan sitten tän päivän tärkeimmät jutut olikin. ainiin enkä ole unohtanut itsenäisyyspäivää, ja suomeen tuloon on 12 päivää :) heihei!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.