IRC-Galleria

kipis

kipis

Learn from your mother or else spend your days biting your own neck

noniinTorstai 19.11.2009 14:56

tänään olen maailman paras ja reiluin kämppis, sillä MINÄ IMUROIN yleiset tilat. ajattelin että tän kerran ku oman koppini imuroin ni kai mä äkkiä myös yhen keittiön ja olohuoneen siin samal. olenpas ihana.

pidin pienen luovan tauon siivouksesta, siis luovan todellakin, ja kokosin kämpästä pikkuisia mielenkiintoisuuksia: saanko esitellä, meidän keittiöstä löytyvä "essu", eli vaaleanpunainen valkopilkullinen päälle solmittava paituli tai joku, jossa on siis hihat ja se näyttää edestä ihan paidalta, mutta takaa se on auki ja sidotaan niskasta ja selästä.
sitten, kiinalainen erikoisuus, nimittäin riisinkeitin. erikan kanssa kun heitettiin mun tavaroita tänne ensimmäistä kertaa, tämä oli se ensimmäinen asia joka ovesta sisääntullessa pisti silmiin: "Mikä toi on??" siinä on kiinalaisia merkkejä ja sitten siinä lukee myös 'microcomputer rice cooker'. hohho.
ja vielä pahin viholliseni tämän katon alla, jonka kanssa myös jouduin heti alussa tekemisiin, nimittäin se neuvostoaikainen pölynimuri. hrr, tarviiks enempää sanoo?



nyt lähden jatkamaan hommia, eli moppaamaan ja tiskaamaan. aistittavissa ehkä, että odotan mahdollisesti viikonloppuna vieraita nokialta, ja en ole ehtinyt siivoamaan herran aikoihin, joten nyt ois pistettävä töpinäks? kyllä vain. heippa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.