IRC-Galleria

kippe_

kippe_

mun koti ei oo täälläkään

Blogimerkintä

« Uudempi -

kaikki vaa kuoleeKeskiviikko 19.07.2006 20:30

1)

aiti lahti eilen hierojalle!! sinne ajaa noin 10 minuutti autolla. Saavuttuaan perille, han kuuli kaksi laukausta ja juoksi hierojalle sisaan. hieroja sanoin etta naki kaksi pahan nakoista jatkaa juoksevan Loteriaan sisaan ( lotto paikka, jossa voi myos maksaa laskuja,,eli siella on rahaa) . Katselivat ikkunasta tapahtumaa,, paikalla oli poliiseja ja PALJON ihmisia..jotka tosin sinkoilivat joka suuntaan!!

tanaan aamulla selvisi etta Loteriaan oli ilmestynyt kaksi ryosto aikeissa olevaa rosvoa..ja sattumalta poliisi maksamaan laskuja!!! Poliisi oli toki huomannut tilanteen ja koittanu estaa rosvoa...Rosvo ampui poliisia kaksi kertaa mahaan ja lahti toverinsa kanssa karkuun...

paikalle saapui lisaa poliiseja ja jonkin ajan kuluttua he loysivat rosvot...ampuminen jatkui,,kunnes poliisit tappoivat kummatkin rosvot......poliisi jonka mahaan rosvo ampui on sairaalassa.


2) eilen oikeudessa kaytiin vihdoin lapi 3 vuotta sitten taalla tapahtunut kaamee murha. Kaksi nuorta lahti maaseudulle camping retkelle..he olivat tuolloin 18 ja 20 vuotiaita (nuoripari) heidan nukkuessaan yolla paikalle saapui kolme umpi hullua jatkaa, jotka tappoivat pojan heti...eri raa/asti... pitivat tyton hengissa VIISI paivaa, jona aikana he yhteis voimin raiskasivat ja kiduttivat tata kukin kerralaan..lopuksi tappoivat..... (onneksi tappoivat....mitka traumat halle muuten olisi jaanyt)

3) eilen oikeudessa kasiteltiin myos vuonna 2003 tapahtunut erikoinen murha. Rikkaan perheen tytto tapatti vanhempansa poikaystavan ja taman veljen avulla yolla... itse saman aikaisesti sotkien koko talon niin etta juttu nayttaisi ryostolta... poikaystava tappoi vanhemmat rauta tangolla naamaa hakaten. tytto itki vanhempiensa hautajaisissa kuin kuka tahansa vanhempansa menettanyt..(tuolloin kukaan ei tiennyt etta han oli kaiken takana).... nyt nama kaikki kolme hullua riitelevat asianajajiensa valityksella ja valehtelevat minka kerkiavat.... tytto halusi vanhempiensa perinnon.... ja paatti tapattaa heidat....


4) tanaan lehdessa oli juttu naisesta joka meni uusiin naimisiin ja sai tyton... edellisesta avioliitosta syntyneen pienen poijan han tahtoi havittaa...keksipa oivan keinon...lukitsi hanet seitsemaksi kuukaudeksi huoneeseen..ilman ruokaa,juotavaa,,,mitaan hygieniaa...poltti taman ihoa silloin talloin tupakalla.... ja joskus ulkoilutti jolloin ihmiset ihmettelivat poijan erityisen laihaa olemusta.... poika soi omaa ulostettaan koska muutakaan ei ollut... poika kuoli nelivuotiaana 10 kilon painoisena. aiti ja isapuoli saivat elikautisen tuomion..


televisiossa ei muuta naytetakkaan kun tappoja,murhia ja ryostoja......


this aint normal!!!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.