IRC-Galleria

kippe_

kippe_

mun koti ei oo täälläkään

Blogimerkintä

- Vanhempi »

MAIRE JA KIRSTILauantai 25.02.2006 20:27

Jo oli taas reissu :D ! kipukka tuli luokseni eilen iltapäivällä ja riensimme heti alkoon ostoksille. mukaan tarttui vaikka mitä, suht mietoa kylläkin jottei olisi aamulla samankaltaista vatsatautia ilmassa kuin viimeksi yhteisen iltamme jälkeen!! sit mentiin kauppaan ja ostettiin kaikkee hyvää ja mentii meille kokkailee - tai kippe kokkas, mä tein jotain.. :D makarontteja ja hunajamarinoitua kanaa ja ananasta sekasin namskelisnam ellen sanois. sit toi laitto mulle letit ja sit mentiin ruokalevolle juoruamaan ja leijailemaan ja puhumaan kaikkee paskaa ja kuulimme taas aivan yltiöpäisen hyvä juoruja puolin sekä toisin ;) noin kello 20 alettiin sutimaan ja sellasia tyttöjenjuttuja. aika riensi kuin siivillä keittiön pöydän ääressä lipitellen kissan minttua kaakaon kera ja vähän viiniä ja lonkkuja.. :D juteltiin aika paljon henkeviä ja salajuttuja <3 ja käytiin vuorotellen kakalla ja pissalla. ovi tietty auki <3 kuten ystävysten kuuluu tehdä ;)

sitten saapui kyyti....kuski oli tuntematon,mutta tuli reippaasti ovesta sisään,,eika siinä mitään,,saahan mairelle tulla!!! tosin kuski joutui hieman odottelemaan kun mairella meni KENGÄT VÄÄRIIN JALKOIHIN!! oi voi!! pääsimme kuitenkin syyskujalta hienosti metropoliin!!!kävimme myös automaatilla, ja kuski tykkäsi kuljetella meitä..TULI H:LINNAN KESKUSTA TUTUKSI!!!! metrossa oli valitettavan hiljaista..ALUKSI..koska jääkiekko piti ihmiset vallassaan noin puoleen yöhön asti!!! ennen kun huomasimmekaan oli tupa jo täynnä...aijuu tutustuimme tässä välissä JUKKAAN!!!!! jukkapa oliki kohtelias mies : " te ootte niin pirun seksikkäitä" "JOPA OLLAAAN " "OOTTE OOTTE,oikeesti hei " (oli meillä kuskinkin mielestä kivat farkut,,mutta paidat olivat kyllä aivan tavalliset..tusina tavaraa..ei mitkää tissitopit) joimme vähän marianneja...ehkä vähän enemmänkin!!! tanssime kovin paljon,ja huivi pää oli komea!!! kaikki sujui loistavasti kunnes KAUHUKSENI huomasin KELLARI E.n 8/ !!! "MITÄ HIMPUTTIA TOI TÄÄLLÄ TEKEE" en kysyny...en todellakaan!!!! kuha mietin ja pakoilin! no ehkä se mietti samaa...mitä mä siellä tein,kaukana kotoota =) maire piti kyllä sellaista melua että ehkä KELLARI E jopa huomasin minut!!!!!! voi perkele!!!

kellari-e ehkä kuuli kun huusin kuin viimistä päivää että "kippe, ystäväsi vantaalta, kellari-ee!"
hän ei tosin varmaan tiedä että on saanut moisen lempinimen.. :D no sitten törmäsinkin ihanaan velimasaan jonka kanssa tanssin myös vanhojentanssit ! <3 emme olleen aikoihin törmäilleet koska en enää käy missään esim baareissa missä voisi ihmisiä tavata ! ;) siinä rupateltiin ja sheikkailtiin niin ku henki ois lähössä! lesbotanssit oli taas suosiossa ! käytiin onneks välillä shoppailemassa tuopilliset vettä niin saatiin pää selvemmäks jossain vaiheessa iltaa! jukkaakin näkyi tanssien lomassa, hänellä oli hieno tukka! tällä kertaa emme tilanneet salmareita kuten aina ennen olemme tehneet - viimeksi ostimme puoliksi salmarin ja pyysimme sen kahteen snapsilasiin ! kyllähän se onnistui ;)) kippe halus koko ajan jammailla jotain paskaa i see girls-biisiä, hän ei selkeästikään ymmärrä hyvän musiikin päälle ! mutta mitä sitä ei ystävänsä eteen tekisi.. myös tanssilattialla!! kolmen maissa lähdettiin helvettiin ettei ois ollut taksijonoa. noh, siitä suuntasimme sitten etsimään taksia..

taksi jono oli yllättävän lähellä,,mentiin tietysti nätisti jonon perälle!!! saimme SIITÄ HUOLIMATTA paskaa niskaan kun humalassa ollut akka rupes valittavaan että HÄN on jonossa ensimmäinen (tuli oikesin viereen valittamaan) ....NO OLI OLI,,me oltii vasta NELJÄNSINÄ perhana!!!! "juu nii saatana ,niin ootki.Mees ny sinne taksiin että tää jono etenee johonki suuntaan" sano MAIRE akalle!! (akka kapus vinkkelisti taksiin) . Jonossa ikä haarukka oli noin viisissä kymmenissä...jep!!!! Taksi jonoon kurvasi tuiki tavallinen auto, sisällä kolme pitkälettistä äijjää: kysyivät " tarviitteko KYYTIIIII?" maire vastasi : "juu tarvitaan ,MUTTEI TEIDÄN KYYTII!!!! " johan poistuivat äkkiä!!! saimme heti taksin....radiosta alkoi ANNA EERIKSON soimaan....

kappaleen nimi oli kun katsoit minuun.. kippe villiintyi aivan ja johan alko äänihuulet avautumaan! kohta mínäkin kauniilla äänelläni yhdyin mukaan ja sitten jo koko taksi raikasi !! "KUN KATSOIT MINUUUUUUUUUN, KAIKEN MUUUUN MÄ UNOHDIN, KUN KATSOIT MINUUUUUUUUUN.. VAIN SINUN OLLA HALUSIN.." tämä kappale kestikin koko kotimatkan ja kuski oli AIVAN hiljaa ! miksiköhän.. ehkä hän halusi kuunnella kaunista lauluamme. olemme tunnettuja siitä että äänemme sointuvat yhteen todella mainiosti.. kaunista ellen sanois. kun olimme kotipihassa niin maksoimme matkamme ja harmittelimme kuskille että hän ei enää kuule lauluamme. hän ei vastannut mitään :D taisi niin häkeltyä!! kotiin saavuttuamme hilluimme alasti ja kippe meni suihkuun ja maire pesemään nassua - eli toisin sanoen olimme yhtäaikaa suihkussa ! olipas ratkiriemukasta. sen jälkeen iski nälkä ja mentiin vääntämään ranskanleivät. kyllä muuten maistu !! vertailtiin nännejämme ja iskettiin tissit pöydälle!! naurettiin niin vitusti!! soitettiin miehillemmekin että meillä on samanlaiset nännit. he olivat mielessään tästä ilouutisesta!! no sitten menimme sänkyyn makoilemaan, kippe halusi nukkua vieressäni! menimme sitten punkkaan killumaan ja juteltiin jotain kunnes käänsimme molemmat kylkeä ja jo alkoi uni maittamaan !! sellainen ilta tällä kertaa !! pian uusiksi <3 !

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.