IRC-Galleria

Vitun Transu, tol naamal en menis haukkuu ketää oot tommonen just semmonen ketä inhoon vittu naamaraja oikeesti jätä Emi rauhaa ! joo vittu sä oisit saanu jo päähäs mutku emilia ei haluu mitää rähinää pystyy kun se haluu tääne stadii ppäin ettei tarvii olla tommosten maalais junttien kans !!!!! LEHMÄ! :((((joo oot tommonen kuustoist vuotias ämmä jonka mutsii on joku juoppo ja oot joutunu kärsii NO LIFE SUL ! Sääliks käy minkä ikäne oot ?? joo sul ei ole elämää jos pitää emilian ikäsii haukkuu LOOL !! ja dissaa nauraa! joo oikeesti kun tuun sinne sä tuut ottaaa päähäs !! :)))) hahahahahahahahahahMITÄ ANTEEKS?
"NAURAA"
Niin ihna emiliasta!
*KORJAA ihan emiliasta jurt se ketä haukut nuokus!'
Se ketä haukut nuokus !! eikö sun pitäis tietää ketä sä haukut vai vittu onko sul jotkut suhteet haukkumiseen
23.04.08 17:38 <Mousse`> hahhha se vaan kerto et sä oot vitun ruma lutka ja et sä auot päätäs 24\7 :)) ! :)) ja jos sä oot mua 1vuoden vanhempi nii tuu mulle länkyttää sitä leukaas. ja jos oot jtn.miliaakoskee mun pikku emilia ois vetäny sua päähän etkä sä aukois sillle :))
23.04.08 17:43 <Mousse`> aaa.. sul on oikeesti pokkaa haukkuu !!! Posepose Pissis täytyy myöntää että te ootte varmaa jtn. sotanorsuja likasia haisunäätiä emilia sentää kattoo mitä laittaa te kuljette jossain verkkareis siel et onko ees noloo ! sit kehtaatte mennä sanoo joo sä oot lissu rajota!! Sallli mun nauraa !!! "NAURAA hahhahah"Mikä oli nimi ?? !!! eikö sul ole käytös tapoi?? pääkii ei tarvii mitää muuta jätä emilia rauhaa sit kun tuun sinne niin tuu mulle aukoo PISTE.!
23.04.08 17:47 <Mousse`> Joo niin emiliastkin on yks ja sama mitä sä ajattelet sil onjätkii joka sormelle !! joo tää ei jää tähän pidän nyt pääni kii mut katotaan kun tuun!
23.04.08 17:51 <Mousse`> joo niin puutun mutkun oot tommonen säälittävä ämmä!! et pitää puuttuu eikö sua vituttais kun joku 17 haukkuis sun pikkuskidii?? vaikka emilia ei ole mun sisko niin sä tuut ottaa pääähäs !Mut emilia on Mulle tärkee
23.04.08 17:56 <Mousse`> Joo.. oon tulos sinne joku torstai ei sitä tiiä et oisko mul mahiksii tulla huomen? joo tuun khyl laittaa sun naamas uuteen uskoo katotan onko sul sormellekkaan jätkää....:))
23.04.08 17:58 <Mousse`> Joo ... :))) :DD
23.04.08 17:58 <Mousse`> okei no et haluu nähä :)))))) Mut me nähää:)))
23.04.08 17:59 <Mousse`> Hei eikö sul ole omaa sanavarastoo!
23.04.08 18:01 <Mousse`> sä oot niin nolo oikeesti kun jätkist sanotaan et joo ne on kaks vuotta jäljes niin te maalais juntit :))))) ootte pikkasen!







OMIN Sulle <33 emiwia tää riita on sua varten Välitän<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.