IRC-Galleria

kivikkonuta

kivikkonuta

Kidols video http://www.radiokontula.blo
Launtaina 8.11.2008
Fc Kivikon Nuta (also known as "Lippakioski Boys") pelasi hauskassa höntsäilyturnauksessa Talissa. Mukana oli 14 joukkuetta jotka oli jaettu 2 eri sarjaan. Pelattiin kolmella kentällä joista 2 oli isoja ja yksi oli tosi pieni, joka seikka tuotti hieman vaikeuksia teknisille ja taitaville Kivikkolaisille, kun tilaa ei yksinkertaisesti ollut syöttää tai ohittaa vastustajaa näyttävästi. Kyseeessä oli hauskanpitoturnaus, jossa pelien lopputuloksilla ei ollut sinänsä mitään väliä. Tärkeintä oli hyvä fiilis, hienot kuviot ja yllätykselliset harhautukset.

Turnaus peli peliltä :

FC Kivikon Nuta - Vantaan Gentlemans 4 - 4
Erittäin tasainen ottelu. Pientä alkukankeutta oli poikien otteissa, mutta loppua kohden klaarattiin homma. (pieni kenttä)

FC kivikon Nuta - Hontsät 5 - 9
No huh huh. Tyttöjoukkue tuli ja löylytti poikia nopeudellaan ja taidollaan. (pieni kenttä)

FC Kivikon Nuta - Tikka 10 - 2
Isolla kentällä tällä tyttöjoukkueella ei ollut mitään jakoa. Yksi avopaikkakin heillä tuli vedeltyä reilusti yli maalin. Tässä matsissa pojat kikkaili ja zippaili.

FC Kivikon nuta - Haaga Side 10 - 4
Tässä Kivikko pelasi hyvin ja teki paikoistaan aina maalin, toisin kuin vastustaja joka turhautuikin todella ja alkoi laukomaan vain kaukaa palloa kohti maalia (kaikki laukaukset yli). Ottelun jälkeen ikävä välikohtaus, joka sovittiin sittemmin. Jotkut yksilöt (ja joukkueet?) eivät olleet tajunneet funball-turnauksen tai ylipäätään jalkapallon ideaa vaan ottivat pelin liian vakavasti. Turnauksessa ei siis laskettu voittoja tai voittajia, vaan tarkoitus oli hauskanpito pallon kanssa.

FC Kivikon Nuta - From da Hood 6 - 6
Jännä ja tasainen matsi jossa kivikko nousi jo lähes mahdottomasta 4 maalin takaa-ajoasemasta tasapeliin viimeisellä minuutilla. Tunnelma oli hieno hurjassa taistelussa.
Kokonaisuutena kivikko pelasi taas omanlaistaan taitoon perustuvaa futista. lisäansioksi katsottakoon se ettei mukana ollut yhtään vaihtopelaajaa kuten muilla oli. Parin tunnin sisään 5 kpl 12 minuutin matseja ei ole mikään ihan heppoinen urakka. kokeilkaa vaikka itse!

Kiitos joukkueelle! :D

Toivoo Kivikon Nutan ohjaajat

tämän jutun kirjoitti paikan päällä ollut "huoltaja - ohjaaja" Tero

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.