IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

pohdinta päivät..Sunnuntai 27.08.2006 16:40

Mietiskelin tuossa taas vähän kaiken laista..
Eräs eilinen keskustelu sai minut miettimään hieman itseäni ympäröivää maailmaa ja lähinnä lähimmäisiäni. Meillä on kalenterissa monta tärkeää juhla päivää, on äitienpäivää ja ystävänpäivää yms. mutta tulin ajattelleeksi että eikö oikeasti kuuluisi olla myös yksinäistenpäivä? Siis ihan tosissaan kun vakavasti miettii, niin maaimassa on paljon ihmisiä jotka aika ajoin tuntevat itsensä yksinäisiksi, toiset ihan pikku asioista johtuen ja toiset taas koska heillä ei Oikeasti ole Ketään. Niin tai näin yksinäisyys on silti monen elämässä yhtä vahva tunne kuin esimerkiksi perheen yhteen kuuluvuus tai ystävyys, eikä kaikille yksinäisyys ole edes masentava tunne. Minä ainakin nautin toisinaan yksinäisyydestä ja suorastaan joskus ärähdän jos joku tulee häiritsemään. Mutta on niitäkin päiviä kun kaipaa tietoa siitä ettei ole ainoa maailmassa joka todella viettää aikansa lähinnä itsensä seurassa. Ajatteleppa kun olisi Yksinäistenpäivä ja järjestettäisi ympäri maata tapahtumaa sen kunniaksi, jotain ihan pientä vain, ja tapahtumaan saapuessaan huomaisi ettei olekkaan yksin. On näin monta muutakin jotka ovat yksin! Yksinäisetkin ansaitsivat mielestäni tunnustusta..

[Ei aihetta]Sunnuntai 27.08.2006 15:16

<3

[Ei aihetta]Sunnuntai 27.08.2006 04:48

Silirimpsis hip hei!
Viikonloppu vanhempainvapaa is oolmoust ouver.
No olihan ilta. Selvimpäin yömyöhään asti keskustassa on inusta auka kumma yhdistelmä, mutta oli ihan kivaa. Ensin kyllä luulin että mitähän vittua tästäkin tulee kun olin muutama tuntia ehtinyt istua itsekseni kahvilassa herra Vuorisen seurassa, mutta eihän täst ihan paska ilta tullukkaan. Törmäsin kaiken näkösiin tuttuihin keitä en olis luullu vahingossa näkeväni. Mutta nyt on kyllä nälkä..

Lakas päiväkirja...Lauantai 26.08.2006 18:39

Haha, nii just. Heräsin taas hyvissä ajoim jo klo 12 kun oli tarkoitus lähteä lenkille siinä 9 aikaan. Just joo. No olin todella pirteä kyllä heti herätessäni säntäsin kahvin keittoo ja aamiaisen tekoon, aamiaisen jälkeen muistin että kukathan pitää kastella ja kuntäytin kastelukannua keittiössä huomasin että on kertynyt tiskiä. No jos nyt äkkiä tiskaisi kun on tässä tätä energiaa...
Kolme tuntia myöhemmin huomasin kuuranneeni huoneeni, vessan ja keittiön kaikki pinnat siivonnut vaatehuoneen, lakaissut parvekkeen, pessyt käsin pyykkiä noin viikon edestä ja imuroinut sänkyä myöten koko kämpän...... Jäi toi lenkille meno vähän..
Taitaa olla vierotus oireita töistä. tai kenties pesävimma on taas pääsyt yllättämään...
Kuka tietää. Huomenna varmaan sama juttu sillä olen nyt jo ehtinyt vähän sotkea. että voihan vittu. MUT JEE serkku tyttö tulloo käymää ens viikol!:) kivaaaaa.

[Ei aihetta]Perjantai 25.08.2006 21:14

Nyt alkaa sitten selviö. Voihan vittu.
Turha muuten marista mun uudesta kirjoitus
tyylistäni jota täällä toisinaan esiintyy, pikku-Juhan
seurassa vietetty aika aiheutta herkästi samaistumista.
Olinpa sitten eilen taiteiden yössä.
En kerro mitä tein, mutta ilmoitan että viski-jysäri ei ole miellyttävä
ja sateenvarjo kannattaa jatkossa ostaa Ennen sateen alkamista..
Olisin kyllä halunnu sittenkin sen vaaleanpunasen pulle-nah sontsan...
vittu.

[Ei aihetta]Torstai 24.08.2006 19:37

Santtu meinaa tehdä viiikoloppuna ruokaa.
Taasen syntynee jonkin sortin jymymenestys.
Viimeksi ainakin muistikuvani mukaan tuli todettua
että perunat eivät kypsy pannulla kovin nopeasti.....
Tällä kertaa siis tyydyn luultavimmin spagéttiin kastikkeen kylkijäisenä.
Olé!
p.s. jos en vastaa viikkoon puhelimeen, soittattehan palokunnan?

uskoiskos.....Keskiviikko 23.08.2006 13:27

Viikon missio: Santun selvä viikonloppu!
Elikkäs, kuka lähtee mun kaa lehvaan?
Mitäs muuta voisi tehdä selvinpäin?
Ehdotukset tervetulleita.
Kiitos.

[Ei aihetta]Tiistai 22.08.2006 14:27

Rakastat sitä!
Kerro se!
;)

[Ei aihetta]Maanantai 21.08.2006 16:32

Mut unohin mainita!
yksi niistä on enkeli....<3

[Ei aihetta]Maanantai 21.08.2006 15:43

On kaikki kyllä varsin hyvää.
Mutta kaipaan erästä ystävää.