IRC-Galleria

kkaisku

kkaisku

no ni, painukaa himaan!

hohhoh mikä teatterireissu...Lauantai 07.02.2009 16:17

Eilen lähdettiin koulun kanssa Turun kaupunginteatteriin kattomaan Romeo ja Julia. Päästiin tietysti myöhässä lähtöön, sillä eräs tyyppi oli myöhässä, yllätys yllätys.
Oltiin sitten ajettu muutama kilometri säkylästä, kun bussi alkaa piippaamaan. No, auto tienvarteen vaan ja kuski konepellin alle selvittämään tilanne. Öljyvalohan siinä sitten piippas eli sillä autolla ei oikeen voinu matkaa jatkaa. Tietysti juuri silloin yhtiön toinen auto oli Helsingissä...
Kuski yritti soittaa talleille, että sieltä lähtis joku tuomaan öljyä. Mietittiin myös, että saataiskohan me pysäytettyä yks pikavuoron bussi, mutta ei ehditty laatia toimintasuunnitelmaa ennen kuin sekin jo huristi ohi.

Opettaja soitteli miljoona kertaa teatteriin ja ihmisille, sillä 2 meidän porukkalaista oli jo Turussa ja tulivat suoraan teatterille. Ja opettajalla oli tietenkin liput, joten eivät hekään olisi päässet sisään ilman meitä.
Yli puolen tunnin seisoskelun jälkeen kuljettaja käynnisti auton ja se toimi! Kello oli ihan liikaa ja meillä yli tunnin matka jäljellä, joten eikun nasta lautaan vaan. Yläneeltä poimittiin matkaan pari lumiukkoa; raukat olivat odottaneet tuulessa ja hirveässä tuiskussa meitä yli 40 min.

Päästiinhän me lopulta sinne teatterille asti noin vartin myöhässä. Hiippailtiin ison lössin kanssa sitten kesken esityksen katsomoon ja saatiin pari kiukkuista vilkaisua yleisöstä xDD. Hyvin hiljaa me sinne yläriville kuitenkin päästiin. Ja väliajan jälkeen omille paikoille.
Esitys oli kyllä ihan hauska, käännös ei ollut mikään kuiva vaan todella humoristinen, ja joistain hahmoista oli tehty melkein pellejä. Miska Kaukonen<3 Repeiltiin katsomossa aika pahasti, kun porukka oli niin väsynyttä kaiken sen jälkeen. Mutta oli kyllä huippuhauska reissu!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.