IRC-Galleria

Mari, lainasin, sillä innostuin :)Perjantai 03.10.2008 02:15



1) Listaa 13 eri ihmiselle asioita, joita haluat sanoa.
2) Älä paljasta keitä he ovat.
3) Voitte kommentoida, mutta en saa vastata arvuutteluihinne. Nauttikaamme mahdollisista väärinkäsityksistä.

1. Oon tuntenu sut ala-asteelta lähtien kun muutit tänne ja oon kiitollinen kaikista hetkistä sun kaa, ja paljon on viel edes. Luotan suhun täysin ja onneks oot kaikessa mun tukena, pienii erimielisyyksii joista saatan välillä vähän ottaa itteeni mut se on ihan hyvä juttu. aws, tärkeimmistöä !

2. No sut oon kunnolla tuntenu vasta vähä aikaa, mut oot sika ihana ihminen, on tullut jaettua ajatuksia ja oltu nyt yhteyksissä onneksi, tykkään sinusta paljon mutta et välttämättä tiedä sitä :) ps. ikävä.

3. Ollaan tunnettu jo pitkään, mut viimesen vuoden aikana tultu paljon läheisemmiks. Välil selität vitusti paskaa, mut ei siin mitää. Välil oot onneks mun tukena, vaikka yleensä vaan vittuiletkin. Tykkään sust jotenkin silti sellasena kun oot, oot sä kumminkii sukuu. :p

4. Tutustuttiin kai silloin kun tulit ylä-asteelle, ensin vaan jotenki meist tuli kavereit, mut sit susta tuli tosi tärkee, oot luottamuksen arvonen ;> oon kertonu sulle aika paljo mun juttui, ja meil on ollu unohtumattomia hetkiä, nykyään oot vähä etääntyny mutta onneks ollaan silti viel hyvii kavereit. (:

5. Ollaan nyt ysiluokan aikana tullu tosi läheisiks, ennen oltiin vaan niinku kavereit et ei oikein tiedetty toisistamme muuta ku nimet, mut nyt en tiiä mite ois jossei tunnettais. Oot sen verran hiljanen, mutta silti äänekäs. Kai me sit jotenkin olla paremmin tutustuttu kun ollaan oltu ryyppäämässä samoissa paikoissa :D Meil on sillee samoja juttuja, ja sun kans ois mukavaa viettää vaikka enemmänkin aikaa, muttei sitä kauheasti tule koulun jälkeen nähtyy.

6. Me taidattiin paremmin tutustuttua joinain kännäysiltoina, mut nykyään helvetin tärkee ja ihana ihminen, sun kans avautuminen on kivoint. (: vaikkakin aluks mietin et ootko oikeesti mun kaveri kun kuulin ettei siskos oikein tykkää musta, mutta nyt oon sitten tutustunut niihinki jotenkin :) pikkunen, meil on viel joku kerta paljon puhuttavaa.

7. Sun kautta mä jotenkin paremmin tutustuin 6. Hihi, se oli jotenki meijän vanhempien vika et joskus ennen kasia suhun ja siskoos tutustuin, oot tärkee tyttöne ja tiedät sen. Paljon hassui kokemuksii ja kaikkee tullu sunki kans jaettua, onneks oot olemassa.

8. Ennen tunsin sut paljon paremmin, olit kuin paras kaveri, nykyään vähän muuttunut, et kumminkaan pahalla tavalla. Jotenkin vaan tuntuu välil, ettei meil enään pelaa ku ennen. Viel joku päivä mä haluisin palata niihin hetkii joit on sun kans tullu vietettyä, paljon huolia ja murheita, olit niin tärkeä, vieläkin silti onneks ollaan hetkittäin yhdessä. aws, angstataan yhdessä<3

9. Meijän ystävyys alko riitelyllä, olin silloin vähä idiootti, haukuin sua vaan sen takia ku toinen vihas sua sun tekojes takia, mutta mitä se mulle muka kuulu? No onneks sitten tutustuttiin ja on tullut parit hassut illat vietettyä sun kanssa ja vieläki ne muistan vaik siit onki aikaa ku ekan kerran kunnolla tavattiin, hyvä et me tavattiin sillä tiedän et se oli parempi teko ku se et oltais tultu sinne riehumaan.

10. Haha, sust tykkäsin pitkään joskus, oltiin melkeen parhait kavereit joskus. :D oivoi niitä aikoija, mut hyvii muistoi susta. :) Ollaan silti vieläkin kumminkii kavereit, mut kai sä oot osan niistä menneistä ajoista unohtanu :( toivoisin et viel joku pvä voitais yhes muistella noit aikoi.

11. Leijaystäväni, heinäkuu. ;> Viime kesä sai meijätki tutustuu, sun kans ollu tosi hauskaa ja luultavasti viel tulee hauskempaa. Kiva kännikaveri, mennään useemminki selittää mun sukulaisille jotain paskaa, okei? :)

12. No huhhuh, meist tuli ystävii ku aloit säätää mun melkeen parhaan kaverin kans, no sinä aikana sitten kun seurustelitte meist tuli tosi hyvii ystävii. Autoit mut yli siitä kusipäästä, ja muutenkin oot ollu tosi kiva kaiken suhteen. Oon koittanu joissain asioissa auttaa sua, ja ainakin kerran tunnen onnistuneeni siinä. Hassu kaveri, mut todella ihana ystävänä, mun mieshuolien kuuntelija (:

13. Mun psykiatri, oot ollu mun vierel ku on ollu vaikeeta, ja kertonu mulle paljon uusii asioit mitä et tienny. Sun kanssas ekan kerran nähtiin joskus kun ite olin 7-v mut tutustuttiin silti vasta ylä-asteel, viime vuonna. Oot tärkee sillä ilman sua en tietäis totuutta kaikista mun kavereista, sun kanssas on kiva puhuu paskaa kaikista ärsyttävistä liisoista. (; nyt ei kauhean usein nähdä, mutta sitä mukavempaa se on aina kohdata jossain, ja miettiä sitten yhdessä kuinka säälittäviä otuksia jotkut voivat olla. :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.