IRC-Galleria

Viitaten aikaisempaan päiväkirjamerkintään: korgie&beid=18861990

Tarinahan jatkui niin, että silloin elokuussa uuden valitussoiton jälkeen kiinteistöhuolto kävi vaihtamassa suihkun toisenmalliseen, joka sitten osoittautui jotakuinkin toimivaksi.

No, alkuviikosta postiluukusta tupsahti tiedote, että talossa tehdään "vesikalusteisiin kohdistuvia tarkastus, asennus- ja huoltotoimenpiteitä. Teemme tarkastukset joka huoneistoon.". Tänään olivat sitten käyneet silläaikaa kun olin töissä. Ja mikä on lopputulos? Suihku on vaihdettu takaisin samanlaiseen, joka oli silloin kun tähän asuntoon muutin. Eli tarkoittaa käytännössä sitä, että jos on se 5min aikaa käydä suihkussa, se 5min on aikalailla yhtä tyhjän kanssa.

Niin, ja nyt kun on vielä pääsiäisen pyhät edessä, ei edes pääse heti soittelemaan perään ja nurisemaan ennenkuin vasta tiistaina ... ellei sitten soita kiinteistöhuollon päivystysnumeroon ... vaan tuskinpa ne haluaa nyt tähän väliin lähteä improvisoimaan omiaan, kun "huollot ja tarkastukset" on tehnyt kiinteistöyhtiön tilaama ulkopuolinen urakoitsija.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.