IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Savuton työympäristöSunnuntai 31.05.2009 23:38

Ravintolatupakoinnin siirtymäaika päättyy nyt kuun vaihteessa, mikä siis merkitsee sitä, että aika monta tuhkakuppia häviää näköpiirista, ja monen ravintola-alalla työskentelevän työympäristö tulee sen myötä muuttumaan viihtyisämmäksi. Jatkossa ei siis tupakointia ravintoloissa sallita enää muualla kuin ulkotiloissa ja siinä "akvaariossa" johon ei saa viedä juomia tai ruokia.

Siirtymäajan päättyminen tarkoittaa käytännössä myös sitä, että kaikki ravintolayrittäjät ovat jälleen "samalla viivalla", eikä enää tarvitse nurista ja pelätä sauhuttelevien asiakkaiden karkaavan niihin kapakoihin, jotka silloin pari vuotta sitten viime hetken hätäisten tila-, ilmanvaihto- ym. järjestelyjen turvin nipinnapin saivat anottua itselleen siirtymäajan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.