IRC-Galleria

korpeamus

korpeamus

herätinkö mie siun unet?

surkua..Torstai 11.05.2006 00:22

ihan inhaa ollu tänään..synni kakoi yöllä..sillä on joku ongelma..tuhisee ja puhisee välillä..saattaa olla heinä nenussa tai jottain..varasin ajan kivuttomalta, koko viikko ihan täynnä, pakko viedä huomenna kesken kurssipäivän..ja sitten kun kävin kämpillä niin huomasin mölliltä patin :( kasvain tai rasvapatti..pitää vanha neitikin viedä huomenna samalla lääkärille. oon niin harmissani. byy. vakava byy. peljoittaa aika paljon mitä se lääkäri sanoo varsinkin möllin tilasta..

mutta onneks jotain kivaakin..muuttohommat edistyy..kämppis on saanut jo paljon raivailtua kämppää ja tänään pengottiin varastoa. oli aika hupaisaa :p löyty paljon kaikkea huippua :D astiat ja muutkin jaettiin ilman mitään mukinoita. se oli mukavaa. on aika helpottunut olo. tuntuu yllättävän hyvältä, joskus aattelin että vois olla aika haikea olo..mutta ei oo nyt tarvetta sellaiseen..
hirmu urakka vaan tän toisen kämpän tyhjennyksessä, pulloja niiiin paljon että rekka pitäs olla niitä kuskaamaan kauppaan..ja muutakin roinaa mitä ei niikan kämppään mahu..no, pääasia että tyhjistä kossupulloista päästään :p

hips, kohta on taas kesätukka miula. just värjättiin. vois mennä pesemään..khiukhiu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.