IRC-Galleria

korpeamus

korpeamus

herätinkö mie siun unet?

poks, kotona taasTiistai 20.06.2006 03:39

provinssi oli! ja aikun meillä kaikilla oli niin mukavaa! jalat turvoksissa, selkä palanut, ja miun toinen nimi on miss mustelma. mutta ei se mitään..vähän on väsy olo. yhtä nukkumista ja syömistä ollu tää päivä.. oli kyllä aika ihanaa päästä taas omaan sänkyyn oman miekkosen viereen :)
bändejä tuli nähtyä, parhaimmat mokoma, klaus thunder&ukkosmaine, jukka poika& jenkkarekka , pmmp, cmx, ja in flamesin loppukin oli aika mehevää. :) sitten liityin myös greenpeacen tukijäseneksi, mikä on ollut mielessä jo jonkin aikaa..cybershopin kojulta lähti myös mukkaan vaikka mitä ihanaa. mie oon pääkallo. ihannoin kuolemaa :D joopa joo. marita on jees. seija ja heli on myös jees. kaikki on kivoja. ihanaa ihanaa.
oompa väsy.. huomenna on vielä vapaapäivä, mutta aamulla pitäs olla jo yheltätoista töherrettävänä otto's tattoolla...uutta kuvaa. nam.ones ei käsivarret palanu.
nyt taijjan syyä rinkelin ja mennä kohta takas nukkumaan.




ainiin, yks juttu. kuulin ekaa kertaa että on olemassa jenni laulu. vähän kivaa..pitää opettaa sen sanat kaikille ja kaikki saa laulaa sitä miulle. joo!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.