IRC-Galleria

korpeamus

korpeamus

herätinkö mie siun unet?

käpöyPerjantai 23.06.2006 03:59

helkkeri kun ei taas innosta yhtään.. juhannus nimittäin..mie oon niin töissä ja töissä että ei oo jaksanut ees aatella että mitä sitä tekis..tosi moni lähtee jonnekkin muualle seikkailemaan, erityisesti naacan poissaolo harmittaa :,( byy. mut seija ja jani saa luvan viihdyttää miuta. kakka jos on huono sää niin ei ees pussikaljailu huvita. mut joo..eiköhän se tästä.

oon myös aika harmissani..joka päivä pelottaa kattoa missä kuosissa mölli-rottanen on.. sen mahapatti (ilmeisesti kasvain) vaan kasvaa, ja lääkäri sanoi ettei sitä enää kannata leikata..liian iso riski.. tykkään niin kovin siitä otuksesta, vaikka onkin yks tuholainen :p ei se kyllä vaikuta millään tavalla siltä että olisi tuskissaan, mutta jos sellasta alkaa ilmetä niin sitä on sitten mentävä lääkärille viimestä kertaa sen kanssa :( tuntuu pahalta jos möllillä onkin kipuja, mutta se vain esittää urheaa enkä mie tajua sitä.. sillon kun se patti tuli niin se ei syönyt, eikä pahemmin juoksennellut..mutta nyt se on taas tosi eloisa..antibioottikuurinkin sille alussa syötin, mutta siitä ei oikeen tullut mitään..verta, hikeä ja kyyneleitä roisku että sain annettua sille sen päiväannoksen... öyh..pitää juhannuksen jälkeen varmaan päättä mitä sen kanssa tekis.. itkettää jo nyt kun ees kattoo sitä ja miettii :( ja muillekkin rottulaisille tulee varmasti ikävä..aikasemminkin kun pidin mölliä pari päivää erossa muista, niin voi sitä riemua kun laitoin ne kaikki taas samaan häkkiin.
nämä hetket on just niitä vaikeimpia asioita kun omistaa lemmikin..töissäkin huomaa miten hurjan kiva se on hankkia kaiken maailman eläimiä, mutta sitten kun tulee sairastelua ja muita ongelmia niin sittempä meneekin sormi suuhun ja itketään ja syytellään ja äksytään...vastuuttomat pönttöaivoihmiset on tämän maailman syöpä.

siitä tulikin mieleen että vois käydä tupakalla ja mennä nukkuu...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.