IRC-Galleria

korpeamus

korpeamus

herätinkö mie siun unet?

muhmuhTiistai 04.07.2006 02:44

olipas mukava viikonloppu :) perjantai meni nukkuessa ja lauantaina menin junalla lieksaan.. muhelinpurocki oli, paljon näkyi ihmisiä joita en oo tavannut aikoihin! oli hurjan hauskaa.. klaus thunder&ukkosmaine sai vajaaksi tunniksi naaman semmoiseen virneeseen että sattuu vieläkin.. pojista sain siis räpsittyä hurjasti mainioita kuviloita, niinkun oli sovittukkin :) jani-ikävä kyllä tosin kerkesi iskeä monesti..

tänään taas arkeen..töitä ja töitä ja asioiden toimittelua.. synni sai uuden suuren suuren häkin, kyllä nyt kelpaa kirmata :) ja myö päätettiin heivatä helvettiin suihkuseinä, joka vuoden aikana kerkesi kolme kertaa romahtaa ja lennellä pitkin maailmaa, ja joka romahdus maksaisi sen uuden muovin siihen, eli 100e..ei kiitti..heitetään sillä vaikka kumimahaa. ostin tänään sitten kivan suihkuverhon ja jani saa vetää remonttihaalarit päällen tässä joku päivä ja laittaa sen paikalleen :)

vitun päiväunet kun on nyt niin ylivirkeä olo ettei mitään järkeä..
ainii ja keskiviikkona janin synttärit..ääks kääks.. tosin annoin sille jo ilosaaren ja metellin liput, joten ei hirveitä paineita enää lahjan keksimisessä..

mut joo.. vois kyllä lipua tupsulle ja nukkumaan päin.
piipaapiipaa....hälytys!!rakkauden osastolla...liekit nuolee kattoa...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.