IRC-Galleria

korpeamus

korpeamus

herätinkö mie siun unet?

jooKeskiviikko 05.07.2006 04:01

5 omituista tapaani

1. tää tapa on ollu pennusta asti. kun menen nukkumaan, niin käsien on oltava nyrkissä, tai sitten otan peiton/tyynyn nurkasta kiinni. nimittäin jos nukkuu kämmenet auki niin möröt ja kummitukset voi tarrata kiinni ja viedä mukanaan. (näin pentuna painajaista jossa nukkuin ja joku öttömöttö tarrasi miusta kiinni ja heräsin siihen.hui)

2. hyvänyön pusuja pitää aina antaa kolme tai isompi pariton määrä..ja jos vaikka soittaa ovikelloa niin jos soittaa enemmän kun kerran, pitää soittaa vähintään kolmesti

3. lässytän ja puhun ihan kummasti aina eläimille, varsinkin kotona omille ötöille, mutta myös töissä..jopa kaloille ja muille liskoille... asiakkaat kattoo kummissaan ja suunta nopeasti ovelle päin :p melkein..

4. puhun unissani, nauran unissani, huudan unissani..pentuna kävelinkin unissani. nään hurjan levottomia unia ja monesti eläydyn niihin turhankin voimakkaasti

5. näitähän keksisi vaikka miten monta..viimeinen. stressaannun hirveästi isoissa ruokaloissa, varsinkin vanha lyllin ruokala oli jotain hirveää. stressaannun jo jonossa.. en pysty syömään kun ihmisiä häärii ja huutaa niin paljon ympärillä..kädet tärisee ja ärsyttää.muutenkin pöydän ääressä syöminen on vaikeaa..kaikessa rauhassa omalla sohvalla tai lattialla on parempi. se myös on ärsyttävää jos joku kattoo koko ajan kun syöt.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.