IRC-Galleria

korpeamus

korpeamus

herätinkö mie siun unet?

byhPerjantai 18.08.2006 03:22

taas surua...huomenna lähtee ensimmäiset ja rakkaimmat rottani sateenkaarimaata kohti. hengitystietulehdukseen ei tepsinyt kumpikaan lääkekuuri, en halua rääkätä nispeä ja onnia enää kolmannella viikon mittaisella pistelyllä. päästetään tytöt kivuistaan. miulle tosin tekee erittäin kipeää luopua noista pikku öttösistä, ovat niin symppiksiä ja mussukoita olleet.. ei ikinä näykkineet eikä muutenkaan tehneet tuhojaan, lempeämmiksi vaan muuttuneet iän myötä. mutta ei mahda mitään..surkeaa että niitten elämä kerkesi kestää vain n. puoltoista vuotta. tyhmää.
soitin aamulla pieneläintuhkaamoon, sovittiin että lähetän ne sinne, ja saan viikon-parin päästä tuhkat itselleni..sitten kun olen keksinyt sopivan paikan niin sirottelen tuhkat... mietin että kalmanniemi olisi hyvä paikka, sitten myöhemmin syksyllä..

muuten kuuluu vain sairaslomaa ja joka päivä kuumetta. ei jaksais sitä enää..
akvaariotakin oon laitellut, muutaman kämminkin kerkesin tekemään, mutta jospa sekin siitä..

huomenna ilmeisesti myry tuo miulle kaksi nuorta poikarottaa, jos nuoremmat nuoremmat rottatytöt sitten pyöräyttäisi vaikka pari poikasta niitten kanssa. :) toisaalta, saa nyt nähdä. muutamat on kyllä jo varaillut poikasia etukäteen :p veikeän näköisiä niistä saattaisi tulla, haave on harmaanvalkoinen ja päässä kuviota, ja ruska on ruskea rex..pojat olisivat masked kuvioisia, muistaakseni harmaanvalkoisia...
kuhan nyt ensin suren nispeä ja onskia..mietin sitten mitä teen...

vois nukkua...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.