IRC-Galleria

korpeamus

korpeamus

herätinkö mie siun unet?

pörTorstai 26.10.2006 04:48

on ollu vauhdikas viikko..
viime loppuviikko meni asioita toimitellessa..perjantaina käytiin khadin kanssa kirppiksellä ja löysin angela anakonda kirjan :) ihanaa! käytiin myös pällistelemässä uuta henkka&maukkaa, ahistushan siellä aivottomien sutsukoitten keskellä iski...
lauantaina sitten mentiin crudeliksen, khadin ja m0rgin kanssa jälleen tohmikselle töttöröimään. pelattiin hurjasti bb peliä ja oli hauskaa :)
maanantaina menttiin seijan kanssa outokumpuun, kun miun piti pakkohaussa hakkee kahteen kouluun. eikä vähempää ois voinut kiinnostaa...joten hain sitten äänitekniikkaan, mikä näin jälkeenpäin ajateltuna ei ois ollenkaan paskempi linja.. mutta vedin tahallani kaikki jutut niin pohjakuraa myöten että huh..pokka repeili itelläkin koko ajan kun oli niin älytöntä. hoh. mutta sekin oli ihan hauska päivä... huomas ainakin että kykenee ainakin melkein pokkana puhumaan ittesä pussiin aika helvetin monta kertaa yhden haastattelun aikana...
tänään sitten lähettiin naacan kans kuopioon toiseen haastatteluun, tällä kertaa laboratorio linjalle, mikä nyt kiinnostaa vielä enemmän..huu. menin haastatteluun..
haastattelija: kerroppas vähän että kuka olet, mistä tulet ja mitä olet tehnyt viime aikoina, ja miksi tahdot juuri tähän oppilaitokseen? "noo, mie oon jenni ja...öö, tuota. pakkohaullahan mie tänne hain." sitten se täti näyttää siltä kun joku ois heittänyt sen kasvoille litran sitruunamehua...kahtoo minuu pahasti hetken ja sanoo sitten.. "eli et halua tänne?" "no en!!" .."no, eiköhän tämä ollut sitten tässä. minä merkitsen tänne että et ole alalle soveltuva. kiitos ja hei. "mie vaan hymyilen kun mikäkin idiootti ja sanon: ihan sama, moikkamoi... ja sitten mentiinkin äkkiä pois siitä paikasta. oli kyllä ankea laitos. hoh hoijaa. ja hirmuisesti jotain pikkunatseja. yh.

sitten kartan, ja uskomattomien suuntavaistojemme avulla seikkailtiin keskustaan vaate- ja levykauppoihin..oli myös ihana käydä pitkästä aikaa intian basaarissa. ihana kun kaikki basaarista osttut jutut haisee ihan suitsukkeelle :) löysin meijjän makkarin seinälle uuden kivan kankaan ja ikkunaan kauniin punaisen lasilyhdyn..moneskohan sekin jo on..hih. ja kaikkea muuta kivaa tilpehööriä.

kaupungista poistuminen tuottikin sitten hieman vaikeuksia, mutta se jääköön miun ja naacan (vittu kulmasta tippui taas pallo!!) salaisuudeksi xD (että myö osattaan)

pääasia että selvitin nyt nuo pääsykokkeet ja saan hetken vain olla. tykkään.

voisin kuunnella vielä pari tori amoksen biisiä ja hipsiä sitten tyytyväisenä ja hymisevänä nukkumaan...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.