IRC-Galleria

korpeamus

korpeamus

herätinkö mie siun unet?

hömpPerjantai 27.10.2006 04:41

hiuhau. heräsin tänään ennen kahta toista ja ilman herätyskelloa! uskomatonta. jumittelin hetken ja päätin alkaa siivota akvaariota ja harventaa kasveja... pistin vedet kypsymään ja lähdin kaupungille.. oli mukavaa kävellä kun aurinko paistoi ja oli semmoinen tuulinen ja mukavan viileä sää. kaivoin talvitakinkin jo kaapista.
kävin maailmankaupasta lahjapaperia, seijalle pienen avainpussukan ja kortin.. herätteenä ostin myös kotiin makkarin seinälle sellaisen nätin sinisen kankaan misä on pöllö :p se on kiva.
poikkesin myös lemmikkikeskuksella ja sieltä lupailtiin ens viikolle vähän töitä. kivaa. en halua vaan mädäntyä kotona..pakko saada välillä jotain järkevää tekemistä.

soittelin serkulle ja lupasin mennä huomenna käymään ja hoitamaan kummipoikaa ja helmi tyttöä kun minna menee ite lääkäriin.. se synnyttää taas kohta. peljoittavaa. taas yksi lisää kelle pittää ostaa joululahjat ja muistaa synttärit :p no ei, mukavaahan se on. sitten toinenkin serkku on pitkästä aikkaa käymässä vauvvansa kanssa helsingistä, mukavaa nähdä niitäkin.
niin ja pike-tädin mummohössötystä on kivaa katsella. jani vaan jostain kumman syystä ei halua koskaan tulla mukkaan, tai olla siellä ainakkaan pitkään :D ei turhan hiljaisia nuo miun sukulaiset...

rotat rytisee.ärh-

voi kun täälläkin pitäis taas vähän siivoilla..hirvee määrä mainoksia ja kirjekuoria ja kaikkea tyhmää on ilmestynyt pöytien täydeltä. miks kaikkia kirjeitäkin ei vois jo lähettää vaikka maililla..helpottus ainakkii miun elämä.
ja sitten toinen juttu miä on saatanasta, nuo vitun banaanianaalikärpäset. mie en tajua mistä ne sikiää, mutta niitä on jokapaikassa! ihan joka vitun paikassa. eilen join yhden sellaisen vahingossa. yks ilta yritin virittää niille ansan ja laitoin lautaselle mehutiivistettä että ne ois hukkunnu siihen, mutta nämä paskiaiset oli kuitenkin vaan järjestänny juhlat ja juonu ittesä pulleiksi ja tehny sitten keskenään lisää ja lisää niitä paskiaisia. ei onnistunut. aamulla niin hymyt persiissä lentelivät taas pitkin keittiötä. ärh.

ehkä minuu myöskin väsyttää.
mutta en mee nukkumaan.
ainii, aamulla ei saakkaan nukkua kun vain kymmeneen. tyhmää.
nyt pelaan vähän kultakimpalepeliä :)
kiitti vain khadi, mitä ootkaan saanut aikaan!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.