IRC-Galleria

korpeamus

korpeamus

herätinkö mie siun unet?

holjaa..Torstai 09.11.2006 22:43

olipas toimelias päivä.. aamusella käytiin janin porukoitten kanssa kaupassa ja syömässä, oli huvittavaa :) saatiin kassikaupalla ruokaa.
sitten ajattelin lähteä vähän kaupungille pyörimään... nyt on mukava vielä liikkua kun ei ole kamalaa joulustressihössötystä... löysin kivoja koristeita miun ihka ekaan omaan kuuseen... ihania mustia/hopeita palloja ja kankaisia sydämmiä (mitkä herätti hervotonta hihittelyä maritan ja seijan kesken), ja latvaan kiva valkoinen/hopea tähti, joka näyttää lumihiutaleelta... mitäs muuta.. niin ja janin iskälle kortti ja lahja.. mie halusin hankkia kun se on ihan mukava setä, eikä jani ois kuitenkaan ostanut mitään...sinänsä hauskaa että omalle ukolle en ostanut mitään mutta janin ukolle joo :p
istuttiin maritan ja seijan kanssa kaffella fiiverissä ja oli mukavaa..kaljaan en uskaltanut koskea, ois kuitenki menny humaltumiseksi.

tänään tuli myös postissa miun hyvinvoinnin tavaratalosta tilaamat 24päivän dieetti juttu..ajattelin nyt muutenkin taasen siirtyä pääosin kasvisruokaan.. janille kun eilen puhuin asiasta ja pyysin että alettas syödä terveellisemmin ja tehhä enemmän kasvisruokaa...niin tämä sitten osti tänään pekonia, tortilloja yms. vitun pönttöaivo :D niin kannustava ja kaikkea. on kyllä nyt ihan innoissani tästä dieetistä ja yritän tosissani jotta muutosta tapahtuu..

jepsis.

joululahja-asiatkin alkaa olla jo hyvällä mallilla! yritän välttää sitä joulun alla tapahtuvaa hösellystä ja eipähän tartte ruuhkaan lähteä kaupunkiin.. tiiän että joulun kaupallisuus yms. paska on perseestä (:
D)...mutta mieluummin näin kun että se olisi jotenkin yltiö kristillinen juhla.. joo.
huomenna sitten reijolaan.. nään ekaa kertaa sen uuden vauvvan ja helmin ja henken kanssa on hauskaa touhuta..

nyt pitää keskittyä sseijjaan :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.