IRC-Galleria

korpeamus

korpeamus

herätinkö mie siun unet?

huuhuuMaanantai 20.11.2006 01:16

piu. viime viikko meni rennosti...torstaina seikkailtiin seijan kanssa niinivaaralla, ja käytiin sairaalalla kattomassa kavereitten taiteiluja, hienoja oli..sitten kolumbuksessa yksillä ja pelaamassa amore mioa :) ihan huippu peli.

perjantaina pääsin pitkästä aikaa töihin...piti olla iltapäivä ja laittaa liike kiinni... oi että ois ihanaa päästä taas pitemmäksi aikaa töihin..en muistanutkaan miten mukavaa siellä on olla. toivon kovasti että joulukuussa päässin enemmänkin...
pitkästä aikaa oltiin ihan koko ilta kotona...käytiin kaupasta kaikea hyvää ja möllötettiin vain.. samoin eilen, kateltiin vain leffoja ja south parkkia.

tännään käytiin naacan ja crudeliksen kanssa nightguestin luona kahvilla ja onnittelemassa kun sillon huomenna synttärit. jeejee. sitten ajeltiin kaupunkiin niin tie oli ihan tukossa ja ihmissii ihan hullusti joka puolella..en tiennytkään että tänään oli ne joulukadunavajaiset... papatit vain poksu (raketit siis paukku) kun ajeltiin..en nähny yhtäkään, kuulin vaan. tyhmää.

ens viikosta voi tulla peljoittava..oottelen edelleen kauhulla mitä kela sannoo miun kotona olosta. tuskin ainakkaan että "hyvä jenni! annamme siulle mielellämme rahaa." paska. no, sen näkee sitten. iiks.

ajateltiin juoda muutama olut...ja nyt pellaamaan pokeria. hakkaan janin. juotan sen ja voitan kaikki!

ps. tulis jo se wii!!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.