IRC-Galleria

korpeamus

korpeamus

herätinkö mie siun unet?

didlydidlyKeskiviikko 22.11.2006 04:39

ei tuu uni! taaskaan..ei niin millään. jokainen pieni rasahdus saa pään räjähtämään.
aamulla vielä pitäs olla skarppina kun joku työkkärinmummeli soittaa ja kertoo miksi minua kohdellaan näin. yhy yhy. kelaankin pitäs mennä. eiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.
en tahdo olla aikuinen.

mistä tulikin mieleen että kohta en oo enää teini. sekin vielä. kohta miulla on ryppyjä ja tissit valahtaa polviin! (mitkä tissit)

haluisin kahtoa alfred j kvaakkia mutta en jaksa etsiä niitä toiselta koneelta.. sitten jos katon yhen niin pitää kattoa toinenkin ja sitten siihenkään ei voi lopettaa.

istun sitten vaan tässä vollotan siihen asti kun ei jaksa enää istua ja vollottaa.

oih, synni joutui eilen suuren rottahyökkäyksen kohteeksi. pokeroitiin olkkarissa ja yhtäkkii kuuluu kamala rytinä makkarista... juostiin kattomaan niin murskarottanen oli saartanut synnin ja ne ajoi toisiaan takaa. sain otettua synnin pois ja se vaan hurisi ja naksutti ja vinku ja naksutti ja hypähteli. teki mieli vetää itteeni turpaan kun olin unohtanut synnin häkin auki. sai poloinen pikkuisen vekin korvaasa siinä rytäkässä. onneksi ei mitään pahempaa. tulipahan huomattua että rotat ja synni ei ole ystäviä. ei ollenkaan.

huomaa taas miten värikästä miun arki on. vois alkaa oikeesti kehitellä jotain. JOTAIN!

oon kerennyt jo hankkia suurimman osan joululahjoistakin... ja paketoinutkin ne. jouluun on kuitenkin vielä hurjanhurjasti aikaa. ja sekin on vaan yksi ainut päivä..jäljelle jää vaan kasa paperia ja morkkis siitä miten paljon meni rahhaa. ai kun ihanaa. silti! ois jo joulu...

ps. ja tulis jo se wii!!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.