IRC-Galleria

korpeamus

korpeamus

herätinkö mie siun unet?

hörKeskiviikko 29.11.2006 21:38

aamulla yheksän aikaan pomo soitti ja pyysi töihin...ei siinä mitään..tunnin varotusajalla... harmitti kun en voinut mennä, oltiin sovittu jo naacan kanssa eläinlääkäriaika unikolle ja nätille..
se kelalla käynti jäi TAAS. paska. huomennakaan tuskin kerkeen kun tädit kuhtu ite ittensä meille teelle.. toinen tädeistä on meijjän vuokraemäntä niin piti sitten siivotakkin tänään.. nyt on kyllä mukavaa kun tuoksuu niin raikkaalle :)

isotäti, joka täyttää ens kuussa 80v oli kuhtunnu miut syndeilleen. sinänsä hauskaa kun nähtiin viimeksi n.10vuotta sitten..enhän mie eees muistanut että koko täti on enää elossa. houhou. pike (täti) sai suostutella minuu puol tuntia että lupauduin lähtemään... vähän peljoittavaa kun mie oon nuorin koko pippaloissa..muut on sellaisia sukulaisia ja tätejä joita en tosiaan muista olevankaan.. onneksi pike ja sipe lupasi suojella minuu :---D aattelin jos vetäsis jonkun kaavun päälle niin että vaan silmät näkyy...sanon vaikka että miusta on tullut muslimi enkä puhu enää suomeakaan. en oo oikein ikinä tykännyt mistään sukujuhlista. hurrrrrrrrrrr. mut onneksi äitin puolen sukulaiset on hiukkasen rennompaa sakkia kun ukon. toivottavasti ainakin.... no eniveis...soitin aamulla tuolle synttärisankaritätille ja kerroin että oon tulossa...sain selittää ekat 5min että kuka mie oon... sitten se alkoi höpöttää jotain "voiiiii että! mie se kyllä muistan kun sie oot sellainen pikkuinen sinisilmäinen sirpukka, sillon niissä siun ylioppilas juhlissahan myö käytiin sen seijan (tädin tyttären) kanssa!" aaaa-haaa. missähän ylppäreissä ne on käyny... en ainakaan tietääkseni oo ikinä käyny päivääkään lukiota... voi, alkoi hieman tuntua siltä että en ollu menossa. huoh.

ooooooooo, melkeen unohin salkkarit.. apupapuva.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.