IRC-Galleria

korpeamus

korpeamus

herätinkö mie siun unet?

puuhTorstai 07.12.2006 02:04

ompa aika taas vierinyt...

en ees muista enää mitä oon tehnyt.. paitsi että viikonloppuna oltiin vain kotona ja sunnuntaina käytiin tohmiksella ja mie laitoin anin äiskän akvaarion toimintaan...mukavaa puuhastelua.. sitten käytiin kaupassa ja alettiin väkertää piparilinnaa.. siihen vierähti semmoiset 5-6 tuntia yhteensä..
maanantaina olin ahkera ja siivosin ja leivoin ja siivosin ja harvensin akvasta kasveja ja pesin rottien häkit ja voih voih..
eilen aamulla käytiin asioilla ja kaupassa ja alettiin valmistella pikkuisia jouluja...kuuden jälkeen tulikin paljon kivoja ihmisiä :) skiitti kaikille, oli kiwa ilta. jatkettiin sitten fiiverissä ja aamuyöstä yritin ottaa yhteyttä norjaan. linja pätki. maistui pahalle.

tänään ollaan vaan möllötetty ja syöty kaikkia yli jääneitä herkkuja... ja möllötetty ja haistu. äsken olin jo nukkumassakin mutta yhtäkkia tuli pirteä olo.. johtunee siitä että nukuin koko iltapäivän..

kauhee..tuossa kun pyörin sängyssä niin iski paniikki että joulukin on ihan kohta! vaikka lahjatkin on oikeestaan melkeempä ostettu, muutama vaan puuttuu.. kai se tarttuu muuten vain.. onneks janin äiskä on vissiin hankkinu jo meille vaiks mitä syömistä niin ei ite tarvii kauheisiin ruuhkiin pyörimään kauppaan... jotain kai pakko silti hankkia... uuu, ja en malttas oottaa että pääsee koristelemaan kuusta.. naukkis.

vois kattoo jotain kiwaa ohjelmaa... tekis mieli vaan nukkua..pöh

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.