IRC-Galleria

korpeamus

korpeamus

herätinkö mie siun unet?

skikkuleita.Tiistai 12.12.2006 21:16

miulla on taas joku aivokuolema. enkä muutenkaan saa aikaan oikeestaan yhtään, en ainakaan muista. ainiin, kävinhän mie eilen kaupassa janin äiskän ja sisko kanssa..ja sit illalla piipahdin krissen luona.. ajattelin varastaa sen asunnon ja pari muuta juttua.
oon kans aika murr nyt..piti tulla tänään miun ajat ajat ja ajat sitten tilaama häkki rotille..vaan eipä. kerpele jos ei huomenna tule niin lähetän pommin jonnekkin.
kuulin että tokmannilla on kivoja lakanoita, niitä voisi samalla käydä pällistelemässä, jos hakee sen häkin. aini ja maritaakin luvattiin käyttää lidlissä snäks ostoksilla. aikasemmin iltapäivällä mennään seijan kanssa vähän jouluostoksille.. muutama lahja enää puuttuisi ja kuuseen pitäisi saada hopeanauhaa ja muutama palli vielä. jos löytyy kivoja.

en malta oottaa sitä häkkiä. tulisi nyt niin saisin tekemistä.

yllättäviä asioita tapahtuu kun uskaltautuu pitkästä aikaa kurkkaamaan likapyykkikaappiin. kadoneita paitoja ja sukkia ja lakanoita ja kaikkea. hurjaa! päätimpä siis tehokkaana ihmisenä tyhjentää sitä ja pestä haisevimmat. oon myös laittanut kaikki rotilla olleet pyyhkeet ja muut rätit pusseihin odottelemaan pesua. nyt niitä pusseja on kertynyt useampi.. joukossa melkein uusia pyyhkeitä..oma pyyhekaappi vaan hupenee. hupsis. ei kerrota janille. nekin pitää heittää koneeseen ennenkun mätänevät. nyt tulin sitten ajatelleeksi että mihin ne mahtuu kuivumaan..hmm.. jos tekisin janista pyykkitelineen :p joo.
no en mie, kun se teki just pellillisen ihanaa pitsaakin. naukkis.
taas niin kiintoisaa...

ainiin, platy synnyttää. meen kattomaan miten monta miljoonaa niitä sinttejä jo on. hips.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.