IRC-Galleria

korpeamus

korpeamus

herätinkö mie siun unet?

kikkelsTiistai 19.12.2006 04:56

voih mikä jumitus aamu oli vaihteeksi.. naaccis oli meillä yötä ja mie en saanut unta kun vasta joskus viiden maissa? heräilin päivällä kahden aikoihin kun jani tuli huhuilemaan.. päänsärky yritti valloittaa mutta sitten keksinkin että vois alotella joulusiivousta piivousta! jehhei. mie tyjensin koko kylppärin/saunan ja imuroin ja pesin ja hankasin ja harjasin sen lattiasta kattoon. saunasta löytyi kaikkea kummallista, se on ollut pitkään tyyliin varastona.. (mm.vanha hamsterin häkki, akvaarion hiekkaa säkeissä, multaa, ruukkuja, pyykkejä, jotain ihme polvisuojia, viinipulloja...) ja voi tsiisus mikä määrä irtosi paskaa lattiasta ja seinistä.. oli vallan ihanaa kontata saunassa lauteitten alla ja pamauttaa päänsä joku liikahduksella johonkin. janikin oli ihana ja siivosi keittiötä, nyt kiiltää kaappien ovetkin :) tuossa urakassa vierähti useampi tunti ja sitten oli ihanaa lämmittää piiiitkästä aikaa oma sauna. roskiinkin lensi turhaa roinaa monta pussillista.
myöhemmin tällä viikolla pitää siivota muu kämppä ja leipoa ehkä jotain yms.
huomenna lupasin mennä reijolaan vahtimaan muksuja että serkku saa tehhä siivousta rauhassa.. köh, pitäs herätä jo 10 maissa.
ihanaa kun tein jouluostokset jo hyvissä ajoin...nyt taitais olla ihan kaikki kasassa..viimeset vaan pakettiin..
lauantaina vissiin mennään tohmikselle paistamaan leipomaan jotain ihanaa..niin ja saadaan oma kuusi. janin iskä lupasi hankkia jostain...tai sitten käydään ite metsäilemässä..
viikosta tuntus kyllä olevan tulossa aika touhukas. aih! työkkärissäkin pitää muistaa käydä ennen perjantaina. yöh.

vaan nyt tunakille ja nukkumaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.