IRC-Galleria

korpeamus

korpeamus

herätinkö mie siun unet?

kööPerjantai 22.12.2006 05:00

ei tuu uni kun yksittää. tyhmää.
tänään käytiin hirmuisesti jouluruokia kaupasta ja sitten menin kaupungille työkkäriin yms. tammi-helmikuussa pitää kuulemma tehhä jotain. plaaplaaplaa. joojoo. pyllystä.
syötiin mariannen kanssa lemmikkikeskuksella piksat ja sain jonkun pelottavan lahjankin :p ouh noes. ja jossuakin näin ihan nopsaanpopsaan. siltäkin sain lahjan, tosin taijjan arvata mitä siinä on ;) ainakin toivon että arvaus osuu oikeaan... jossu nimittäin maalas miulle viime synttäreiksi sellaisen kangaskassin misson persihminen, ja viime kesänä ruskarotanpallukka tuhosi sen täysin. samalla meni silpuksi sen sisällä olleet paperit ja viiden euron seteli :p nice. yleensä ne ei tee tuhojaan, mutta nyt oli kassi iskun kohteena. yhyy. harmitti. vinkkasin nyt jossulle että uusi kassi kelpaisi :p
rotatkin sai jo herkkuja vähän ennakkoon, annoin niille kasan pieniä lihaluita tänään, oli kuulemma hyvää...ja sitten sain sellaisen hassun joulukalenterin, misson rottien herkkuja sisällä :p ajoissa ja silleen..pojat tuli ihan hulluiksi kun auoin niitä pikkuisia pusseja niitten häkin edessä. oisivat vissiin halunnu syödä kaikki. kauheeta kun jotain n.10 nappulaa yhen päivän luukussa. menee vuos kun ne kaikki saa syötettyä. (joo, on miulla elämä. muuten vain kirjoittelen rottien jugurttinapeista...voi khulli.) ompas tylsää. kellokin on jo hirmusti.
huomenna pitää vielä siivoilla hiirten häkkipäkki ja imuroida pikkuisen. tiuhti ja viuhtikin täytti jo 2 vuotta. kauhia.
aih, ja kaveri soitteli tänään, että pitäs löytää pikkuiselle uroskissalle äkkiäpäkkiä koti.. se asuu nyt talossa misson saksanpaimenkoira, ja se kisuli kiusaa sitä koiraa yötäpäivää. ei kiwa. emmie kyllä keksi kettään joka ottas sen. byy.
jani sanoo mur. jani heräsi just ja sanoo vain mur. hui.
voisin mennä tunakille ja yrittää uudestaan nukkua...

joulu <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.