IRC-Galleria

korpeamus

korpeamus

herätinkö mie siun unet?

vuusi uosiMaanantai 01.01.2007 17:36

eilinen alkoi hirmuisella jumituksella... harmitti kun lumet oli yön aikana sulanut, eikä päästy mäkeen :( meillois ollu nyt se hieno rengaskin. yhyy.
neljänsuorasin meni pilalle :( yks kulmakoruista kasvo niin pahasti ulos että nyt oli korkee aika ottaa pois. itk. kyynel. kiwa wekki jäi naamaan.
pam! mika ja kati saapui illalla meille...pelailtiin wiitä ja juotiin kaikessa rauhassa... yhentoista jälkeen mentiin vanhalle veskarille, mutta taivas oli niiiin sumuinen ettei näkynyt mitään kaupungin tulituksista. onneksi jani ja mika järjesti oman pommituksen. eikä meinannut kun yksi perhonen lennellä päälle. wuhuu. onneks mie ja kati oltiin näköalatalasteella turvassa. oli aika helvettiä kiivetä sinne niitä jäisiä jyrkkiä portaita pienessä siewässä. ja alas vielä vaikkeempaa. uh.
eli uus vuos oli loppujenlopuksi mukava ja rauhallinen. ei ylimääräistä sähellystä ja baarin tunkkaisuutta. hitusen kyllä harmittaa ettei tullut lähettyä feveriin viimeistä kertaa... mutta tulihan tuolla istuttua aikasemmin...
nyt jumitusta ja huonoa leffaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.