IRC-Galleria

korpeamus

korpeamus

herätinkö mie siun unet?

[Ei aihetta]Keskiviikko 03.01.2007 06:48

jooh. ihan sikakiwaa taaasen. eilen nukahin sitten kuudelta aamulla ja nukuin muutaman tunnin ihan hyvin.. tänään yritin mennä aikasi nukkumaan ja nukunki kymmenestä yhteen. ompa kiwa taas kukkua ja ihmetellä kun kuume nousee kohisten. ei auta lääkkeetkään. enemmän vaan tulee kippeeks.
nyt en uskalla ees pelata, kun näin aamulla ihan kauheita häröunia viime yön peleistä. painalaisia. oon vaan lukenut leena lehtolaisen uutta kirjaa, joka on kyllä melkoinen pettymys. leena lehtolainen poikkeaa muutenkin aika paljon siitä mitä mie muuten luen.. mutta jostain syystä tykkään maria kallio sarjasta, ja muista tuon naikkosen kirjosta. nuo uudet lyhyet tarinat vaan on liian lyhyitä :p ja toistaavat toisiaan..ja menevät sekaisin keskenään kun putkeen niitä lukkee.
öhön töhmöö.
oi miten kiva olisi kömpiä sänkyyn nukkumaan, mutta tiiän että kun laitan pään tyynyyn niin alkaa pistämään joka paikkaan ja tulee entistä tukalampi olo. että ärsyttää. mieluummin joku oksetauti kun flunssa. voi KUSIRIBUL. tekee mieli vaan ulista. töitäkin ois ollut tällä viikolla vaan en kykene.
jos lukis vielä hetken.
ainiin, vitun hyvää synttäriä. yhy.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.