IRC-Galleria

korpeamus

korpeamus

herätinkö mie siun unet?

[Ei aihetta]Keskiviikko 24.01.2007 00:25

hur..päivät vaan menee töissä ja illalla on ihan tööttispööttis väsyny..mitään suurensuuria kömmäyksiäkään en oo tehny. hurjaa.
oon aika ihastunut yhteen töissä olevaan marsviniin, synni vaan ei taida olla yhtä ihastunut. byhyy. jani ei tahtoisi enää yhtään enempää elukoita, tai ainakaan häkkejä. jos miulla ois iso talo niin pelastaisin kaikki kiwat öttömöttöset. mut sen mie oon päättänyt että hankittas se kärmyli kuhan muutetaan, ja mahollisesti koiruus, jos en oo koulussa tms. :p auh, pesin just kaks miun vilkkainta rottaa, oli aika vauhdikasta menoa mutta sainhan nuo pestyä. miimi tykkäsi olla suihkun alla :D oikeen venytteli ja yritti pyydystää vesipisaroita. pönttöinen otus. maama on varmaan vieläkin ihan järkyttynyt. ja miun sormet on ihan täynnä haavoja ja naarmuja. kirveltää.
hur, tänään tulee subilta pane mua. luin kirjan monta vuotta sitten ja piti ettiä tuo elokuvakin jostain, mutta kiwa se tuleekin telkasta. jos vaan jaksas valvo niin pitkään.. oon kyllä niin puhki.
näin muuten aamulla unta että linja-karjalan bussit kulkee nykyään niinivaaralta suoraan kiinaan :---D pitääkin olla varovainen töihin mennessä ettei löydä itteesä kiinasta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.