IRC-Galleria

korpeamus

korpeamus

herätinkö mie siun unet?

[Ei aihetta]Keskiviikko 18.04.2007 17:51

iih mie sain pyörän, ei vedä vertoja oranssille ystävälle ainakaan vielä, mutta kiva se on silti. Vielä en oo keksinyt sille nimeä mutta eiköhän sekin tule...
sit ihastuin yhteen kaappiin stemmassa, itseasiassa semmoista oon halunnut jo monta vuotta mut ei oo sopivaa paikkaa ollut.. se on punainen ja hieno! jani ei lämmennyt oikeen sille, 1. se on kirkkaanpunainen ja 2.se painaa tuhatsataakiloa. mie luulen silti että mika ja jani oikeen mielellään sen kiikuttaa kotiin :) pitääkin varmaan huomenna soittaa ja kysyä voisko sen varata, oli viimeinen.
hirvee muuttoinnostus, mutta yhtään tavaraa en oo vielä saanut pakattua.. :D oli tänä iltana tarkoitus aloittaa, mutta sit kuulin että ois parempi mennä kansalaistalolle leikkelemään matonkuteita. hih. menen sinne siis. uudella pörkälläni :)
ompas hyvä mieli. oikeen superhyvä. eka päivä yli viikkoon ku ei oo koskenut koko aamua päähän. pitäs varmaan käydä lääkärissä kun niskat rutisee ja paukkuu ja koskee niin helvetisti.. harmillista, mie en varmaan voi sit muutossa kauheesti kannella painavia tavaroita ;)
nyt kerkeen lukea vielä hetken ennenku lähen törttöilemään kaupunkiin päin..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.