IRC-Galleria

kosonen-

kosonen-

voisin heittää tähän jotain nerokasta..

Uusimmat blogimerkinnät

:'DPerjantai 30.10.2009 13:52

Kuuro pariskunta oli menossa nukkumaan.
Mies tuumas vaimolleen: En pimeässä näe mitä viitot, mutta jos seksiä tahdot vetäse mulkusta kerran, ja jos et tahdo vetäse 200 kertaa.

***


4 nunnaa kuoli auto-onnettomuudessa ja joutuivat taivaanportille. Pyhä Pietari päätti vähän kiusata ja jylisi: "Vaikka olettekin nunnia, niin nyt tunnustakaa syntinne tai ette pääse taivaan portista sisään!"

Ensimmäinen nunna nolona myönsi, että on katsonut kerran miehen SITÄ. Pyhä Pietari: "Aijai tyttö. Nooh, pese silmäsi tuossa pyhässä kastevesimaljassa niin saat syntisi anteeksi."
Nunna pesi silmänsä ja pääsi taivaan portista sisään.

Toinen nunna myönsi häpeillen koskeneensa kerran miehen SITÄ kädellään. Pietari hermostui vallan, mutta käski nunnan pestä kätensä kastevesimaljassa ja päästikin tämän sitten taivaan porteista sisään.

Sitten oli kolmannen nunnan vuoro. Ennen kuin kolmas nunna kerkesi sanoa mitään, neljäs nunna huusi taustalta: "Jos toi huora pesee perseensä tossa ni mä en siitä juo!!!"


***

Pohjanmaalla oli vietetty ainoontalon isontyttären häitä ja hypyt oli jo aamuyöstä hypätty, kun nuoripari vetäyty kammariin.
Sulhanen oli sutkina miehenä piilottanu sängyn jalan viereen viinapullonsa, mistä nappas aina välillä seitin ohkaset siivut siinä nuorikon lämmittämisen ohes.
Morsiankos tästä happamana, piilotti pullon sillävälin, kun sulho kävi keventämässä lastia rappustenjuureen.
Sulho kiipes morsmaiku viereen ja sama peli jatkus, kunnes käsi haro tyhjää sängynjalkaa, sillo sulho karjas, jotta täällä on käyty. Heti kuulu kammarin oven takaa anopin kimee ääni, ei oo, me ollaan vaan semmosta holovittusta sukua.

***


Politiikka

Isä selittää pojalleen mitä on politiikka...
-Kuuntelehan tarkkaan. Otetaan esimerkiksi meidän perheemme.
Minä ansaitsen rahat, joten minua kutsutaan hallitukseksi. Äitisi käyttää ne rahat, joten häntä voidaan kutsua eduskunnaksi. Me hoidamme sinun asioitasi ja pidämme sinusta huolta, joten sinä olet kansa. Siivojamme puolestaan edustaa työväenluokkaa ja vastasyntynyt veljesi tulevia sukupolvia.
Ymmärrätkö?

-En ihan, mutta mietin tätä vähän aikaa, poika sanoi.

Yöllä poika heräsi pikkuveljensä itkuun ja meni katsomaan, mikä oli hätänä. Hän huomasi että veli tehnyt tarpeensa vaippaan. Siispä hän meni hakemaan vaihtovaippaa vanhempiensa huoneesta, jossa äiti kuitenkin nukkui niin sikeästi, ettei häntä saanut hereille. Seuraavaksi poika meni vierashuoneen ovelle, mutta se oli lukossa. Kurkistaessaan avaimenreästä hän näki isänsä sängyssä siivoojan kanssa. Nämä eivät kuulleet pojan varovaisia koputuksia, joten hänen oli palattava huoneeseensa ja kömmittävä sänkyyn.

Seuraavana aamuna poika sanoi isälleen:
-Nyt minä taidan ymmärtää, mitä politiikka on.
-Sepä hyvä poikaseni. Selittäisitkö minulle omin sanoin?
-Hyvä on. Kun hallitus kiusaa työväenluokkaa, eduskunta nukkuu makeasti. Kansasta ei välitetä vähääkään, ja tulevaisuus lemuaa silkalta sonnalta.

***


Kaksi metsuria eksyi metsään. He vaeltelivat pitkin poikin, kunnes tuli jo pimeä ja lopulta he päätyivät mökin pihaan. He olivat hyvin nälissään ja kylmissään ja kävivät kolkuttamaan mökin ovelle. Oven avasi vanha eukko, joka oli ruma kuin vuosi sitten lusikan nurkkaan heittänyt jyrsijä. Ensijärkytyksestä selvittyään miehet pyysivät saada ruokaa ja yösijan. Eukko myöntyi yhdellä ehdolla; miesten tulisi harrastaa seksiä eukon kanssa, niin hän kokkaisi näille elämänsä herkut ja he saisivat pehmoiset punkat nukkumiseen. Toinen mies kakoi hetken aikaa ja totesi, että on mieluummin nälissään ja nukkuu ulkona kuin kapsahtaa eukon petiin.
Toinen mies oli kuitenkin sitä mieltä, että kyllä tästä selvitään, kunhan ruokaa saadaan ja niinpä hän läksi eukon perässä sisälle mökkiin.

Ulos jäänyt mies laittoi makuulle mökin ikkunan alle ja yritti nukkua, vaikka nälkä jäysti vatsaa.
Sisälle mennyt mies totesi, että eukko on kovin huononäköinen ja päätti käyttää asiaa hyväkseen. Hän nappasi maissintähkän pöydältä ja käytti sitä sänkypuuhissa. Näin hän välttyi likaiselta hommalta ja nautiskeli loppuyön hyvästä ruuasta ja lämpöisestä pedistä.

Aamulla mies kiitti eukkoa ja lähti katsomaan, miten kaverinsa pärjää ulkosalla. Ulkona mies oli hiukan viluinen, muttei pistänyt pahakseen, vaikka oli jäänyt ilman herkkuja. Hän kertoi rukoilleensa Jumalalta edes pientä ruokamurenaa ja Jumala oli miltei heti vastannut. Miehen päähän oli pudonnut suuri maissintähkä, joka oli vielä voideltu yltä päältä sulalla voilla. Eipä parempaa iltapalaa olisi voinut toivoa.

***

Eräässä Pohjois-Suomen kaupungissa oli 50-60 luvulla tuomari, joka oli tunnettu ripeistä ja usein erikoisista tuomioista.
Tulipa kerran oikeuden käsiteltaväksi eläimeen sekaantuminen.
Syytettynä oli eräs ison talon renki.
Tuomari luki papereista, että syytetty ei ollut moisesta eka kertaa käräjilla, oli vapautunut muutamaa kuukautta aiemmin puoli vuotta istuttuaan.
Tuomari tiukkasi, miksi taas, etkö ole oppinut mitään.
Joo, enhän minä silleen ennää,mut kun se Heluna, se hieho, on niin hyvä, ainoo mistä minä silleen tykkeen, en minä niitä muita.
Onko se varma ettet tykkää niistä muista, tiukkasi tuomari.
Syytetty vakuutti asian olevan näin.
Tuomio tuli heti ilman miettimis paussia.

Satanen sakkoo ja se saakelin huora teuraaks!

***

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.