IRC-Galleria

kosonen-

kosonen-

voisin heittää tähän jotain nerokasta..

Uusimmat blogimerkinnät

ohhoh..Tiistai 07.08.2007 21:57

ens viikonloppu tosiaan onkin elämäni viimeinen ala-ikäisenä (toivottavasti ei muuten viiminen) :D
ja myöskin viimeinen viikonloppu tätä elämää mitä tänne asti on vedelty.. Sitten alkaakin mulle täysin tuntematon touhu - opiskelu.
onhan siitä touhusta jo lusmuttukin kaks vuotta (no oikeestaan kolme, ysiluokkaa tuskin voisi edes laskea vähäisissäkään määrin opiskeluksi eikä ehkä kasiakaan), että ehkäpä onkin aika palata koulun penkille :DD

jos sitä nyt pistäiskin sitten vähän enemmän peliin kun mä oon järkytykseni tajunnu, että suorastaan innolla odotan sitä, että on koko ajan jotain järkevää tekemistä (nojaa?) eikä enää tarvii joutua tyhjän päälle ja miettiä mitä seuraavaks.. Ja toisaalta tää koulun käynti tarjoaa nyt kolmisen vuotta jatkoaikaa sille, ettei vielä ihan tarviikkaan kasvaa aikuiseksi.. Jos sitä pikku hiljaa koulua käydessä ;)
mut toisaalta, mihinpäs koira karvoistaan pääsee, koulu laiskuus on sairaus josta ei parannuta ehkä koskaan :D mut ainakin mä nyt edes viittin vähän yrittää, plussaa kai sekin..

no enivei. sunnuntaina sitten pakkaan kimpsuni ja kampsuni ja muutan "omaan" pikku "kotiini".. heihei Rantsalmi, ainakin joksikin aikaa. :P

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.