IRC-Galleria

koutsii

koutsii

» instagram: outikettu

+Perjantai 05.11.2010 02:51



Maailman tämän hetken suosituin teinitähti on 16-vuotias Justin Bieber, joka on niittänyt menestystä Yhdysvaltojen lisäksi myös muualla maailmassa. Nuori supertähti saa runsaasti kritiikkiä muilta tähdiltä, mutta fanien mielestä kyseessä on vain kateus nuorta Bieberiä kohtaan.

Splash News -julkaisu haastatteli vastikään Bieberiä, joka kertoi puhuvansa mielellään myös deittailustaan. Hän puhui avoimesti seurustelusuhteistaan ja kertoi olevansa vielä sinkku. Tähti kutsuikin tyttöjä tulemaan luokseen reippaasti, sillä hän ei heitä pelkää. Artisti vitsaili painovoiman pitävän hänet maankamaralla ja tekevän hänestä helposti lähestyttävän.

Teinitähden kerrotaan nousevan nyt kuitenkin seuraavalle tasolle menestyksessään, sillä hänen tähän mennessä varsin lyhyestä elämästään ollaan tekemässä elokuvaa. Kanadalainen tähden 3D-elokuva tulee olemaan nimeltään Never Say Never. Elämäkertafilmi tulee ensi-iltaan Pohjois-Amerikassa 11. helmikuuta eli ensi vuoden alussa.

ostan tota sit koirilleni ja sillee <nam> XD

Bieberin nimeä kantava tuotevalikoima on sisältänyt harvinaisen paljon naisellisia tuotteita. Artistin nimellä myydään nimittäin Walmart-ketjun kaupoista tammikuusta alkaen värikkäitä kynsilakkoja. Women’s Wear Daily -julkaisu kertoo artistin nyt laajentavan tuotevalikoimaansa unisex-tuoksulla, mutta kyseessä ei ole normaali iholle tarkoitettu hajuste.

Artisti on tehnyt nimittäin sopimuksen Etoile Nation Beauty -yrityksen kanssa myös rannekkeista ja koirien kaulapannoista, joihin kyseinen tuoksu on lisätty. My World -tuote on nimeltään sama kuin Bieberin debyyttialbumi. Kyseiset tuoksutuotteet tulevat myyntiin 26. marraskuuta.


Maailman tämän hetken ylivoimaisesti suosituin poptähti Justin Bieber tunnetaan naismaisen lauluäänensä lisäksi myös niin sanotusta pottatukastaan. Nää termit ovat kuitenkin vain Bieberin vastustajien antamia, sillä miljoonat fanit suorastaan jumaloivat kaikkea poppariin liittyvää.

Tänä aamuna Justin Bieber joutui kuitenkin selittelemään hiustyyliään haastattelussa. Hän itse tosin vitsaili, että jopa jalkapallotähti David Beckham on yrittänyt saada nuorta miestä luopumaan hiustyylistään. Justin ja David tapasivat toisensa äskettäin LA Lakersin pelissä.

- Tämä on kanadalainen lätkätukka. Olen käyttänyt tätä tyyliä jo monella eri tavalla, mutta viime aikoina olen miettinyt sen leikkaamista ja uuteen hiustyyliin vaihtamista. Nyt ei ole kuitenkaan siihen oikea aika, mutta ehkä sitten seuraavalle levylle, Justin Bieber kertoi The Sun -lehden mukaan.

Lehti pääsi kuitenkin kuittaamaan lausunnon toteamalla, että Justinilta on tulossa uusi albumi vielä jouluksi. Se on tosin akustinen joululevy, jota nuori supertähti ei välttämättä itse laske varsinaiseksi uudeksi albumiksi.


Poptähti tyrmistyttää nyt fanejaan uudella teollaan. Life & Style -julkaisu raportoi Bieberin olleen herkissä tunnelmissa laulajanäyttelijä Demi Lovaton kanssa. Poikaa kaksi vuotta vanhempi kaunotar oli yllättynyt tämän suutelutaidoista, jotka lähteen mukaan olivat Demin mielestä kypsät ja taidokkaat.

Bieber kertoi taannoin lehdistölle puhuvansa mielellään deittailustaan. Hän kertoi avoimesti seurustelusuhteistaan ja totesi tuolloin olevansa sinkku.


Justin Bieberiltä tulee uusi ''Joulualbumi'' lahjaksi hänen faneillensa. Albumi tulee kauppoihin amerikassa ja nettikaupissa 26. marraskuuta. My worlds Acoustic-albumi sisältää kaikista yhdeksästä Justinin hittibiisistä tehdyt akustiset versiot, sekä uuden kappaleen ''pray''!


http://www.styleite.com/beauty/justin-bieber-perfume/
<nam>^

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.