IRC-Galleria

kreacher

kreacher

surrealisti, pessimistinen romantikko

SuurjuhlaSunnuntai 10.06.2007 23:19

Partion Suurjuhla tuli ja meni, mutta kivaa oli! Saatan mahdollisesti lisätä tänne kuvia sieltä, saas nähdä. 16 000 partiolaista hääri Tampereella viikonlopun aikana erilaisten tehtävien parissa. Meidän lippukuntamme yöpyi Hervannassa Kanjonin koululla, jonne lauantai aamusti sitten saavuttiin joskus yhdeksän jäljistä. Lauantaina oli sitte kaikilla omat päiväohjelmansa, minä ja Reetta oltiin vaeltajaohjelmassa joka oli kaupunkiseikkailu ja tehtävänä oli koodin purku. Vartiolaisilla oli suuri roolipelaus ja sudenpennuilla oli salapoliisikoulu. Johtajilla oli muuta ohjelmaa.

Päiväohjelman jälkeen mentiin syömään. Ruokana oli jauhelikeittoa, joka oli ihan hyvää oikeastaan. 19.00 alkoi Ratinan urheilustadionilla iltajuhla eli 100-vuotis synttärijuhla johon presidenttipari otti myös osaa. Juhlan juonsi Simo Frangen ja siellä esiintyi Sorin sirkus. Ennen juhlan alkua stadionilla pelattiin riehakasta vesisotaa ja itsekin kävin hyppäämässä vesiesteeseen, jonka huomasin virheeksi myöhemmin illalla. Tapasin iltajuhlassa ensimmäistä kertaa nettituttuni, joka kruunasi Suurjuhlan aivan mahtavaksi. Iltajuhla jälkeen palattiin yöpymiskouluille, jossa oltiin ennen kymmentä ja saatiin iltapalaa. Pelattiin vielä korttia ennen nukkumaanmenoa.

Sunnuntai aamusti oli meijän lippukunnalla herätys 7.30 jolloin pakattiin kamppeet kokoon ja mentiin aamupalalle jonka jälkeen valmistauduttiin partiomessun ja paraatiin lähtöön. Partiomessuun kokoonnuttiin jälleen Ratinan stadionille jossa meitä satakuntalaisia ainakin huudatettiin oikein olan takaa. (Satakunta, Satakunta, karhu nukkuu talviunta. Koittaa päivä, väistyy yö, karhunkämmen lyö! Ja kaikki lyö kätensä yhteen lyö-sanan kohdalla). Lippukuntamme Luvian Loukke huusi myös omaa huutoaan muutaman kerran stadionilla ja muutamaan otteeseen paraatissa. (Loukke lentää, loukke liitää, nappaa silakan, syö!).
Messun jälkeen piirit lähtivät paraatiin järjestyksessä. Satakunnan piiri oli aika häntäpäässä joten oli odotettava jonkun aikaa ennen kuin pääsi marssimaan. Olin lippuvartiossa tänä vuonna mikä oli mielestäni hienoa. Paraatia oli vastaanottamassa Sauli Niinistö. Paraatista meidät ohjattiin suoraan kouluille joissa oli päivän ruoka. Ruuan jälkeen lähdettiin majoituskouluille kamppeita hakemaan ja sitten kotiin. Toki tässä asiassa oli pientä häslinkiä mutta ei siitä sen enempää.

Oli kivaa, toivottavasti kohta taas uudestaan!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.