IRC-Galleria

täs sitä ollaa.Maanantai 30.01.2006 13:30

Jepjep.. Meitsi on sitten taas jälleen sinkku.. :P Joten kaikki kivat tytöt tulkaa pussaa mua.. tai jotai..lol emt..

Tänään olis tarkotus olla matikan koe.. kaks sanaa; VITUIKS MENI!! ..nimittäin ensinnäki oon ihan ulalla asioista ja en oo harjotellu mitenkään millään tavalla.. ;P

Tänään olis tarkotus mennä kyselemään vähä kesäduunipaikkoja. Sain eilen illal sängyssä makoillessani kuningasidean; Meikähän kysyy Sellon Tilt-pelikaupast duunii :D Se jos mikä olis helmi duunipaikka :DD Mut tottakai sitä voi muualtakin kysästä, mutta sieltä ehdottomasti ensin :DDD Perskeles kun ei Tapiolan Sokoksesta saanu duunii, vaik mä siel olinkin työharjottelus..stna prkl..

No mutta.. Halonenki sitten jatkaapi resitenttinä seuraavat kuutisen vuotta.. voijee. Vuoden päästä on eduskuntavaalit ja meikä pääsee tuolloin ensimmäistä kertaa äänestämään! \o/ whopee!

Lost ja Keen Eddie on muutes hyviä sarjoja... näin ohimennen mainittuna.Aurinkoisin terveisin

SEPPO "KELLO" TAALASMAA


lsdakgjSunnuntai 08.01.2006 01:51

täs sitä sit ollaan.. väsyttää ni kerpeleesti x/ Mut sitä on nii laiska ettei jaksa ees mennä nukkuu ;P x) Nojoo ehkä sitä vois koht..

Huomenna sitten kultani tulloo jälleen tänne, tällä kertaa (toivottavasti) yksin. Ku kulta eilen sitte päätti tuoda kaverinsa messiin eikä kertonu sitte mulle mittää ;P Lisäks se viel herätti mut aamul.. mutta ei se ny haittaa ollenkaan :D Oli sentään hauskaa, ei siinä mitään. :)

Vip-aika loppu, perkele. :( Pitää joku päivä tilata lisää.

Tuli muuten kans mieleen, että rakas isoveljeni Eetu tulee ens perjantaina tänne, jee :D Mut vaan yheks yöks, pöh.. :( On se kumma et nyt sitä ilahtuu, ku oma isoveli tulee käymään kotona, ku ennen oli et "ei helevetti se tuli himaan". Broidi kuitenki asuu Turuus asti tyttöystävänsä/kihlattunsa kanssa, ja se on viel kaiken lisäks se kivempi isoveli, ni tottakai sitä tulloo ikäävä. :P :)


Sitä vois lopettaa koneella olon kokonaan.... siis tältä päivältä! BUHAHAHA! :P

Öitä.

kökkötraktoriTorstai 05.01.2006 12:49

Tänään sitten pidetään kultani kanssa ns. "välipäivä" toisistamme, ettei olla ihan liikaa kuitenkaan toistemme kanssa :) Nähdään kuitenkin huomenna seuraavan kerran kun hän tulee meille :) <3

Tänään onkin sitten jo viikon viimeinen koulupäivä, kun huomenna on loppiainen ja se on vapaapäivä, wuhuu! \o/ Ja tänään kaikki kattoo South Park lehvan mikäli oikein muistan klo 23.15 maikkarilta :D Mä ainakin aion kattoo, vaik oonkin sen pariin kertaan nähnyt, mutta se vaan on niin perkeleen hyvä :D BLAME CANADA!!


Tsemmost....

Dodiih..Tiistai 03.01.2006 11:31

Eilinen oli taas jotain niin upeeta :) Ette arvaakkaan..

Olin eile äeteen kaa kaupas käymäs ku se lupas et saan jonku pelin valita sielt (valitsin muuten SNK vs. Capcom: SVC Chaos - pelin :P) ja uskokaa tai älkää; meitsi näki Ison Omenan Prismassa Sauli Niinistön! :D Jos ette usko nii ens maanantaina kun mun saldo aukee ni pistän tänne kuvanki siit ku se oli Prisman kassalla ;P Olis pitäny nimmariki siltä pyytää...

Tänään sitten vielä Vantaalle kultani (<3) luokse ja ehkäpä kaverini Stimben kanssa pitsalle koulun jälkeen, saapa nähä jos sais viel euron ainaki ni sais pitsan ja limun. ;P


semmosta tänään.

2k6Sunnuntai 01.01.2006 14:31

Ensinnäkin Hyvää uutta vuotta 2006! :) Tää uusvuos oli varmasti kaikkien aikojen paras uusvuos :D vietin sen nimittäin oman kultani kanssa :)

Oli ennen sitä kuitenkin semmonen "pieni" välikohtaus sen kanssa :( Mutta nyt on kaikki taas hyvin ja ollaan taas takasin yhessä :D <3 Sain vieläpä kaiken lisäks totaalisen hyväksynnän mun kultani isältä :) Ja varmaan sen äidiltäkin.

Semmonen pieni vinkki tuleville uusillevuosille;

En suosittele ainakaan selvinpäin menemään Helsinkiin uutenavuotena välillä 23 -24.00 :S:S Piru viä ku on pelottavaa tuolloin kulkea siellä :D :S

Joopajoo.. eikai tässä muuta kun että vielä kerran;

HYVÄÄ UUTTAVUOTTA 2006!!!


np: Maj Karma - Pää

saatana.Perjantai 30.12.2005 22:37

perse

TeroTeroPerjantai 30.12.2005 16:04

Semmosta... tulossa todennäkösesti taas vaihteeksi tylsä uusvuos.. täytys saada jotain tekemist sillon. Haluisko joku viettää mun kanssa uudenvuoden? ;P Ilmoittakoot minulle x))

Eikai tässä muuta..ainiin vois tässä skrivauksessa listata saamani joululahjat;

Koalatyyny (tyttöystävältäni) + 2 kpl kuvia tyttöystävästäni
Olipa kerran ihminen - DVD boxi (Hyvin nostalgista :))
Tarzanin paluu - kirja (ehdottomasti tämän joulun turhin lahja xD)
Rammstein - Sehnsucht CD (erittäin hyvältä ystävältäni :D)
Karvinen-kalenteri (jee.)


KOT JUL.Lauantai 24.12.2005 14:56

Eikai tässä muuta ku et hyvvee joulua kaikille kameleille sun muille immeisille! :)

Pentele.Perjantai 23.12.2005 17:44

Netti sano väliaikasesti aiemmin päivällä sopimuksensa irti, mutta onneks se taas doemii. ^^

Huomasin tossa että Subilta tuleva X-Men piirretty on aikas kova. :o

feuer und wasser kommt nicht zusammen.Perjantai 23.12.2005 14:21

Hurjaa, huomen on jouluaattto :o :). jibii. Tänään ohjelmassa;

12.00-19.00: Kotona homehtumista.
19.00-~22.00: Kaverin kanssa (mm. mennään levittämään joulumieltä :))

Huominen on taas varmasti jotain niin mahtavaa. Ehkä. Täytyy ainaki kattoo tai väh. vilkuilla teeveestä legendaaristakin legendaarisempaa; JOULUPUKIN KUUMALINJAA :D:D:D:D

No mutta.. en nyt toistaseksi jaksa enempää kirjuutella kun ei oo mitään ihmeellistä vielä tapahtunu.

np: Rammstein - Weisses fleisch