IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Tänään :oMaanantai 26.06.2006 22:56

Hii Viiri oli ruohotarhassa ja menin hakee sen sieltä. Laitoin ketjun leuan alta ja pidin toisel kädel Viirist kii ja toisella kädellä sähkölangan. Yhtäkkiä sain kauhean tällin niin, että Viiri säikähti sitä kiskas itsensä irti mun toisest kädest. Voitteko kuvitella, kun toinen käsi saa säkärin ja toista kättä kiskaisee 500 kilonen otus täydellä voimalla. Yks tyyppi sit avas sen meille ja päästiin sit talliin.

Tallissa harjasin Viirin. Se oli likanen kuten aina. Tarkistin mahdollisten vammojen varalta. Hain kamat oveen. Laitoin etusuojat ja putsasin kaviot. Otin vähän sokerii ja pistin sitte sille koulusatulan ja nivelsuitset. Vein ulos jossa laskin jalustimet ja kiristin vyön. Nousin pöydältä selkään ja kävelin pikkukentälle.

Kentällä menin ympyräl askellajit. Taivuttelin, tein pysähdyksii ja peruutuksii. Olin vähän epätoivosel tuulel. Viiri oli kuitenkin ihana. Nosti pisteistä laukat. Hieman tuli ulkopohjetta päin. Laukassa harjoteltiin sitä tempoa. Ravasin sen eteen alas ja kävelin pienen lenkin. Pihassa jo selässä nostin oikean puolen jalustimen ja tulin alas löysäsin vyön ja nostin vasemman jalustimen. Otin silt kamat pois ja vein ne paikoilleen. Suojat harjasin sisäpuolelet. Pyyhin Viiriltä hiet ja harjasin jalat. Tein sen lisäruuat jotka äiti sitten anto sille. Kiitin Viiriä ja lähin sit kotiin :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.