IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Lähettäjä: ok ok
Päivämäärä: 25.6.08 23:33:57

Lähettäjä: sinkkiskorn
Päivämäärä: 23.6.08 16:37:06

gems: Veikkaan, että solin minä ainakin joka istu. Meinaan mun jutut oli mennä niin yli, että yhessä vaiheessa siinä rupesi jotkut nauraa mulle 8)

Pisti silmään, että 100cm yksi ratsastaja ratsasti poninsa joka esteestä raippaa käyttäen. Ei siinä muuten mitään, mutta tuli sellainen olo, että tyttö oli väärällä tasolla.

90cm poneista suurin osa oli tosi siistei, muutama näytti "kaahottavan", joka nyt on tavallinen näky estekisoissa vielä tolla tasolla.

Miksi seurat eivät valvo, kenelle lupia jaetaan?

Sori nyt vaan -.-

^sinkkiskorn: hm, tuosta saa sellaisen kuvan, että osaisit itse ratsastaa erittäin hyvin, ja että olisi joku oikea kisapollekin alla. sori ny, mutta mä en kehtaisi muita lähtee arvostelemaan, ennenku ite olisin samalla tasolla.. miksi et itse osallistunut kisoihin, kyllähän oot (jostain topicista luin) kisannut kerran aluekisoissa? ei siinä muuta kuin ekaks sun pitää ite olla aluekisojen 100cm tasolla, ennenkuin muille alat jakelemaan kritiikkiä, että "tyttö on väärällä tasolla" :) vinkki vinkkinä, en varmasti oo eka ja vika joka näin ajattelee

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.