IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Nyt muuten hajos 8DDKeskiviikko 07.10.2009 23:23

Porukka itkee BLOGEISSA (niin vittu!), että vaihtaa naamakirjaa ja lopettaa ihq-galtsuttamisen yms yms. Tää on siis mun elämäni paras päivä. KYLLÄ KIITOS VAIHTAKAA FACEBOOKKIIII!! Vähenee porukka kiitettävästi ja useita (vaikkakin joitan) en jää kaipaamaan.

Btw mulle tulee kiva syysloma. Kuoroilukonsertti on lauantaina ja Saana ehkä(nö aika varmasti) lähtee samana yönä(hmmhmm) mun kaa Eestiin till Pärnu<3 ja ohh siitä tulee kivaa, koska MUTSI JÄÄ HIMAAN! Ja voin kertoa, että faija on rentoo seuraa, oottakaa vaan ykkösristeilyy, kun mun faija on messis. Niin ja näytän Saanuskalle siis kaikki hyvät mestat Pärnus, mm. Rimi, ruotsalais salakapakkabaarin, Ville baarin, Steffanin, kiinalaisen, citi baarin, bilisbaarin... ehitäänköhän ees kaikkeen, kun keskiviikkona on sit paluu.

Oioioiiooi torstain alkaa HIHS ja mulla on sinne sarjalippu 8)) hahah. HIHS=heseruokaa, pizzahuttii, expoo ja ehkä små häster.

Krista sings out (Det skall jag göra. Jag skriver högspråk! What the hell, öh ironiaa)

PS. Oon aina kutsunu tätä blogiks, koska kirjotin tähän ennen kuin blogiin, mutta jäi vähän jäihin, koska täähän oli PÄIVÄKIRJA, mutta aattelin alottaa uusien aikojen kunniaksi bloggamisen, mut kultsit annattehan jonku aiheen.
Tähän asti ehdotettu:
musablogi

ADIOS!

PPS. Jos olit niinki aivovammanen, että saatoit lukea tän loppuun, niin otan sut ens kerralla Pärnun baarikieromselle.

Aitäh, nägemist..!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.