IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Nyt siis BLOGIA kehiinPerjantai 09.10.2009 00:33

Pitkän harkinnan jälkeen (pitkä oli tosiaan) alan pitämään galtsussa siis musablogia! Osittain vittuilakseni ja osittain, että todistan sillä sen, että mulla ei ole hajuakaan käsitteestä elämä. Hahha ennen mulla oli elämäntapablogi, mutta se kaatu siihen etten mä kestänyt mun karkkilakkoon ja uskokaa tai älkää, mutta ei ole kovinkaan vakuuttavaa kirjottaa ELÄMÄNTAPAblogiin "moi, oli hyvä päivä. söin kaksi suklaalevyä" sit porukka miettii etten tän läskimpi oo 8DD

Olen erittäin ahkera, siitä kiitos isille, joka osti uudet laitteet himaan joten oon heti ensimmäiseen (ou mai gaad) musablogiin saanut musamatskuu. Se on hyvinki ainutlaatusta ja todennäkösesti tääki merkintä on heti poistettu, kun tajuan miten noloava oon. Siitä mieleenkin, että koitan pukata taas kuulutuskeikkaa 24.10 ja aattelin Emmiskän nappasta kuvailee sitä. Emmillehän en tästä ole ilmoittanut ja oikeestaan hän tulee sen tietämään vasta luettuaan tämän tekstin tai 24.10 aamulla klo 6, kun pirauttelen sinne päin.

Musablogiin pitäis varmaa kertoo omasta musamausta ja ajankohtaisesta musasta genrestä riippumatta. Helppoa, nykyään radiossa soitetaan vain paskaa. Missä onkaa vanhat kunnon beatboys, michael jackson(siis onko se kuollut!), ja apinaorkesterit. Itsehän vaadin Jonasii lisää ja muutamia kasarihittejä TACK. Tosin pienenä ihmisenä mun on vaikea vaikuttaa suuren massa-armeijaa made by -94 ja alaspäin. Okei ja myönnän kuuluvani siihen kastiin käytetyillä ryysyilläni ja 60v vanhalla punaisella lakkatakillani.

Joskus syssymmällä palaten arvostelee musaa (hyvää sellasta hah-hah) allekirjoitan tämän, odotan saavani muutaman halpamaisen mulkaisun koulussa, tallilla, Tussulassa tai jossain. Katsokaapahan video ja kommentoikaa.

t: Krista alias sinkkiskorn made by x-men
PS. kettuilaksenihan ton kuvan länttäsin 8DD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.