IRC-Galleria

Rakas JoulupukkiPerjantai 19.12.2008 20:44

Rakas Joulupukki,

tänä jouluna toivoisin joululahjaksi ison kasan rahhaa, että saisin ensikin vuonna ostettua ruokaa ja maksettua vuokran... niin ja kaljat myös. Mutta koska, asian laitahan on niin, että raha ei tee onnelliseks... Nii sitten lisäks toivoisin paljon onnellisia hetkiä. Sain niitä viimekin vuonna lahjaksi ja niitä kivoja hetkiä on tullut vuoden mittaan monia. Kiitos niistä.

Sitten koska vahingonilo voittaa aina jouluilon, nii toivon Kakun puolesta sille koko ens vuuen kaljat... tietty siks, että voin naureskella sille sitten kun sillä on tappokrapula. Buahhah.

Sitten vielä koska ja että kun muitten puolesta toivominenkin on kivaa, nii toivoisin Jukalle ison kasan uusia boksereita ja sukkia... ja jos mitenkään mahdollista, niin jos sille vois lähettää jotenkin mystisesti vähän ruuanlaittotaitoa ja säästeliäisyyttä rahan kanssa, nii ois oikein hyvä. Sitten toivoisin meiän Nikolle eli Nipsulle eli Nipsterille uuet farkut kun sillä raukalla ei oo ku yhet ja neki on rikki, sepalus auki 24/7. Sitten vielä Päiville sitä laulumehua... vai mitä se oli!!

Sitten vielä toivoisin semmosta, että AlaValAlla ois paljon keikkoja ja että voitais tiimiläisten kanssa nähhä usseemmin ja sitten että voitais olla yhessä humalassa ja hölmöillä kaikkee hölmöö.

Sitten jos saan vielä esittää yhen toivomuksen... ni se ois se, että meiän kaikkien ykp-fuksien kannalta ois ehkä niiku kivempi, jos Johan eli Juhani eli Jorma eli Joke vittuilis ees vähä vähemmän.

No ja kerta kiellon päälle.... Toivoisin, että jokaisessa kodissa ja tönössä ja mökissä ja savupirtissä ois kiva, rauhallinen, lepposa ja väkivallaton joulu.

t. Krista

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.