IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Blogimerkintä

- Vanhempi »

HAASTE! ;DKeskiviikko 22.02.2006 15:52

TEHTÄVÄNANTO: Paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä (paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1. Kotona ollessani minulla pitää olla joko teevee,radio tai molemmat huutamassa päällä(siivotessa varsinkin),muuten tulen turhautuneeksi ja levottomaksi.. en vain kertakaikkiaan voi kestää täydellistä hiljaisuutta.Yölläkin pitää olla radio päällä että saa unen päästä kiinni,ja tästä tavasta eivät ihan kaikki tykkääkkään.

2. Ulos mennessäni minulla on oltava siististi naama meikattuna ja hiukset siististi laitettuna tai vapaana ja vaatteet sen tyyliset että kehtaan lähtä ihmisten ilmoille ja auta armelias jos tulee kiire ja en meinaa ehtiä meikata ja laittaa piilareita silmiin ---> yhtä fiaskoa. samalla ulos lähtiessäni minulla on oltava melkein aina kassi mukana ja tarkistettava kassista monta kertaa että kaikki tarvittava on mukana ja teen sen tietenkin aina viime tipassa.Sehän viivyttää lähtöä ja yleensä olenkin myöhässä,joka paikasta vähintään 5min :/ .

3. Olen kauhea makea hirmu. Pakko saada aina jtn hyvää,karkkia,leivonnaisia,roskaruokaa,yleensä se on suklaata. Sen lisäksi olen hulluna appelsiinisuklaaseen ja aina kinuamassa sitä mistä sitä ikinä saakin,yleensä laivoilta. Kauppaan mentäessä ruokaostoksille yleensä meinaan aina haksahtaa ostamaan pelkkiä herkkuja, ja siten ei ole ihme minne kaikki rahat katoavat: mässäilyyn.

4. Olen kamala tuhlaaja. rahani ovat aina lopussa. 2viikossa tuhlaan aina kuun alussa saamani kuukausirahat ja loput 2viikkoa eletään taas matti kukkarossa. Usein saankin kuulla muilta kuinka minulla ei ole koskaan rahaa :D ehkä pitäisi alkaa opettelemaan tuota rahan käyttöä,niin ei menisi kyynelehtimiseksi loppu kuu x)

5. Yksin olessani illalla kotona, joka paikassa pitää olla valot päällä ja teevee päällä,verhot kiinni ja ovet lukossa,ettei vain mistään nurkista hyppäisi kukaan murder,varas kylähullu tai sen tapainen. Ehkä liioittelen asioita mutta en pääse vainoharhaisuudestani muuten eroon :D

haastettavat:

pensastukka
_reettuliini_
caprice^
Min-Nefret
millu__
^shiri^
madonreika
Elisa^^

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.