IRC-Galleria

Vittu soittas mei mutsi vaiks heti vittu poliisil saatana tarvi mul tul vittuilee jostai ku oon polttanu tupakkaa :D ahahahah, ei voi sit enempi nauraa tänää ku mie naurunu ei helvetti. "Sinä ja Jenni olette olleet urheilutalon pihassa Viime Perjantaina kahden jätkän kanssa. Olisiko ollut Ville ja Aku?"
AHHAHAHAH VITTUH :D Oli iha Diana, janika ja saara ja jenni ei ollu ees mukan en tie mitä mei mutsi kuulee siskoiltaa jotai paskaa ja uhkailee mua vittu koht soitan itte jonnekki laitoksee ja pyydä hakee täält ku rauhas ei saa enää edes elää vittu oma pääs mukaa -__________-
Se yks sano tällein;
"Kun tyyli on tuo että mustat vaatteet ja kaikki ne sen ketjut ja tyyliin kuuluu että pitää olla kovis ni tottakai poltetaa vähä tupakkaa ja juadaa alkoholii, näytetää kaikil et o kovis"
-"Aijjaaa siiis ok. Mää pistä huomen mini hamee päälleni ja korkokengät, lähen pillupalaanjaan ton ulos sitä sä sitte haluut? Ei mu tyyli vaikut mitä mä teen olin sit minkä näköne tykkään ni sama ihmine ole mut kai sit sellane vitun huora pitäs olla, samallaine niinko kaikki muukki"


Mut tää on vaa paskempi juttu jennil käy sääliks sitä ku saa faijjaltas kiva "puhuttelu" <3 :(<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.