IRC-Galleria

Joitan sählää. :D Keskiviikko 29.11.2006 20:33

Mene osoitteeseen http://www.pelkotilat.org/?Viihde_Ryyppykaverilaskuri
ja saat sinun ja ystäväsi suhteesta tärkeää informaatioita. Tämän jälkeen haasta tietenkin yksi kaverisi leikkiin mukaan ja linkitä hänelle merkintäsi ja kopioi nämä säännöt.

kukka- ja olga 51%
Olga vetäisee iltaa häiritseville poliisisedille ripaskat, ja kaikkien suureksi hämmästykseksi viranomaiset antavat juhlien jatkua


kukka- ja Meeri 80%
Kukka huomaa kukkaronsa piilotaskuun unohtuneen ison setelin, ja vietätte ikimuistoisen illan, josta ette muista mitään.

kukka- ja Salla 0%
Unohtakaa koko homma jo tässä vaiheessa.


kukka- ja Maura Kudjoi 99%
Tästä ei bileet enää parane.


Kukka- ja Helmi 75%
Veitsenheittoa harjoitteleva Helmi puhkaisee baarin oluthanojen letkun, ja pääsette ammentamaan valtoimenaan roiskuvaa kultaista suihkua tuoppeihinne täysin ilmaiseksi.


Kukka- ja Satu 32%
Illanvietto venähtääkin lähes parin vuorokauden mittaiseksi hillittömäksi tinaamiseksi, ja molemmat saavat pahimmat morkkikset ja pelkotilat miesmuistiin. Kukka pelkää menettävänsä järkensä.


Kukka- ja Lotta 67%
Lotta vetäisee iltaa häiritseville poliisisedille ripaskat, ja kaikkien suureksi hämmästykseksi viranomaiset antavat juhlien jatkua.


Kukka- ja Kaisa 16%
Joukon selvimmäksi äänestetty Kaisa lähetetään viinakauppaan, mutta tämä sammuu jo paluumatkalla, ja joku pitkäkyntinen ohikulkija nappaa viinat parempaan talteen.



heh. :DD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.