IRC-Galleria

kiitos miizku_Tiistai 12.02.2008 22:35

Kiitos Miia näistä runoista jotka on tehty entisen koirani muistolle. Rolle kuoli 14.11.2005

Tähdistä kirkkaimman annoit mulle, seurakseni kulkemaan. Rukoilen onnellisia hetkiä sulle, yhdessä silmämme suljetaan. Et ole enään kulkemassa, samoja polkuja kuin ennen. Olet silmiäsi lopullisesti sulkemassa, sua silti päivittäin muistelen.

Luulet että unohdan mutta en mä voisi. Rolle koiran rakkaan jos takaisin sut saisi. Olit mulle kaveri, sulle salaisuudet sanoin. Harmi kun tuli jo loppusi, rintaasi pääni aina painoin.

Olet nyt enkeleistä kaunein, kun taivaaseen polkusi johti. Olet koirani ikuinen, tulen joka päivä sinua kohti. Lähtösi ei minulle yllätys ollut, olithan jo aika vanha.Nyt kun olet pois kuollut, toivon että tänne voisit palata. Olet vieläkin mielessäni hetken jokaisen, kun en lähelläsi olla voi. Annoit minulle silti muiston ikuisen yhteinen laulumme aina soi.

Olet kirkkain tähti pimeän taivaan, sinä salaiset hetken jokaisen. Astut liian aikaisin taivaan laivaan sait sutun kaikkien sydämmeen. En halua unohtaa sua koskaan, annoit mulle muiston ikuisen. Tähtesi minut saa sinua muistamaan, näen hetkeni jokaisen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.