IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Blogimerkintä

« Uudempi -

22. päiW ... KotiinpaluuLauantai 06.09.2008 12:02

Aamusella tuliaisia ostelemmaa.. Ilaripilari kantaa laatikkoa kyytiin melonikypärä päässä sellaisella innolla, että Nissanin takajouset huutaa kuin Pikku-robert aamupesulla.

Käsittämätöntä millä innolla ihmiset oikeasti kantavat tuota viinan shaibaa - Totean ja kannan lonkerolaatikkoni autoon.
Lautta helsinkiin starttaa klo 13. ja autossa haisee mädäntynyt banaani. Ilari melkein heitti Yrjöt aamusella, kun avasi kylmälaukun kantta.. Monessakin kohti ollu reissussa tuuri mukana ja ihan vahingossa selvitty oikeisiin paikkoihin. Reissu siis menny ihan pirun hyvin pikku kommelluksia lukuunottamatta.

Joop pittäähän se itkeä wiimuset merkinnät päiwäkirjaan. Yllättäwän sujuwasti meni reissu, majapaikat sunmuut löyty yllättäwän hywin. Nissani näytti taas kyntensä luotetttavana japsiklassikkona. Nissani toimi maastoautona, ketteränä katukilpurina, hotellina(****), ravintolana, tulkkina, roskiksena, jäänmurtajana, saunana, kaljarekkana, kaasukammiona.. The list goes on.. -Gmmoboy

Helsinki. Viimeinkin tää laivan rotisko on perillä. Nyt vaan kuopiota kohti. LAtehan nauttii kyytiläisenä olosta täysin siemauksin. -Ilr

RyoH..
Tallinnassa oli muutes aika huumoritilanne, kun keltainen uusi avosaab, jossa istui harmaatukkainen, rööki suussa pajottava *(79V) Hugh Hefner happotekno SAATANANLUJAA raikaen peruutti kylmänviileästi uutta passattia päin. Käsittämätön tilanne.

Laivalla muuten yhtäkkiä nappasi hihasta tutunnäköinen mies. RANGERI. Jussi perskele. Otettiin parit paukut ja jussi tarjosi jollekkin tuntemattomalle kaljat, jolle oli aikaisemmin soittanut suutaan mustasta silmästä. Eikös tämä mies paljastunut Markuksi (tms).. joka oli juuri voittanut PM mestaruuden vapaaottelussa ja siksi naama mustana. HOB. Pitipäs sattua.

-Lde

Reissupäiwäkirja taitaapi päättyä tähän, jos ei mittää erikoista keksi. Kuwia tulee ku jaksan rumpata. Kiitos ja anteeksi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.