IRC-Galleria

Siis ei saatana (i need hasa)Keskiviikko 18.06.2008 21:18

Saatanan katsastus asemien ja helvetin aken toiminta, jotain aivan käsittämätöntä. Menin tässä tyytyväisenä konttorille uuren karhee kantakortti taskussa hakemaan uusia kilpiä ja vitut joku saatanan lappu ois vielä pitäny olla perkeleen katsastajalta ja sitähän ei saa ku toiselta puolen koko pirun suomea ja ei faksaamaan ei konttoreiden kesken moista lappua pysty pittää olla niin alkuperäistä paperia että voi saatana.
Sama touhu siitä lähtien ku akelta kyselin että onko nyt paperit kunnossa ku menen kuplaani katsastamaan olihan ne ja kuinka ollakkaan olivat sitte päättäneet päivittää vitun järjestelmänsä juuri meikäläisen katsastuksen alla ilman sen kummempaa ilmoitusta ja niin ei se kupla sitte siellä konttorin koneella enää näkynykkää saatana ja tilaa kantakortti ja menee viikkoja ku ruuhkaa ja nyt ku se sitte tuli nii ei on joku saatanan lapun perkele vielä uupumassa joku raja sais olla helvetin byrokratiallakin.
Nyt eii kyllä enää tienny että oisko itkeny vai nauranu ku kantakorttia postiin kannoin konttorille lähetettäväksi(ei faksilla ei pysty) että saavat lähettää taas uuden lapun.
Niin se yksien saatanan kilpien saaminen voi olla vaikeaa.
Ja kenen vika kuka tässä on nyt kämmäilly en mielestäni ainakaan minä ja kysymys kuuluuki kun valtion konttori touhuaa tuommosta niin kuka korvaa auttaako soittaa kuluttaja-asiamiehelle kyllä jos normaali firma ois tuommonen taistelu tanner niin en asioisi kyllä kovin usein.
Ja kuumekki tuli vielä samaan vauhtiin saatana.
Ja ratkasu kuumeen kourissa kuusamoon konttorille asioimaan ...julkisella kulkuneuvolla

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.