IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

silakka ja savukala joo o.Lauantai 15.12.2007 01:19

Doodiin!

Täällä sitä nyt sitte ollaan, Thaimaassa, Pattayalla. :) Lento meni suhteellisen hyvin ja nopeasti, kun ottaa huomioon sen, että se kesti 10 tuntia ja oli lento oli myöhässäki vielä sen tunnin niin piti oottaa sitte semmoset kaks tuntia Helsingin lentokentällä tekemättä yhtään mitään...... Mutta minun onnekseni, pääsin ikkunapaikalle istumaan ja siihen viereeni tuli kaks aika nuorta miespuolista henkilöä, jotka sitten kohteliaasti tarjosivat minulle muutaman olusen, kun oli ne thaimaalaiset lentoemot nyt siis vähän pöljiä eikä kyselly mitään henkkareita... Ja vaikka olisin voinu maksaa iteki, niin eipäs tarvinnu kun oli niin kivoja seuralaisia!
No joo, mutta se siitä..

Kun tulin Bangkokkiin, juoksin suoraan passintarkastukseen, että olisin päässy äkkiä siitä läpi ennenku tulee ruuhka, mutta kuinkas ollakaan jouduin jonottamaan ainakin sen tunnin ennenko pääsin passintarkastuksesta läpi.. Ja voi pojat, voitte kuvitella miten sen kyrsi seistä jonottamassa siellä aulassa 10 000 muun ihmisen kanssa ja ilmastointikin ku nyt oli mitä oli..

Mutta suomalaisella sisulla ja kärsivällisyydellä siitäki tilanteesta päästiin ja laukunki sain sitte muutaman minuutin odotuksen jälkeen. (joka oliki melkein ainoa positiivinen asia tässä päivässä siihen mennessä.) :p

Tuumasin vaan siellä lentokentällä ollessa, että voi jummi ku täällä on kuuma, onneks kohta pääsee ulos viileään. Mutta mitenkäs sitten kävikään. iskä tuli vastaan ja lähettiin kävelemään sen autolle. Ko päästiin ulos, meinasin oikeasti lentää perseelleen.. Siis ulkona oli ainaki sen kolme kertaa kuumempi ko sisällä! ja isä sitte mulle sanoki että joo, on yllättävän lämmin vaikka onki jo ilta, onhan täällä sentään 30 astetta lämmintä, eikä puhettakaan mistään tuulesta..
Niin innolla kyllä ootan miten lämmin päivällä on..!??

No mutta, nyt olen kuitenki turvallisesti määränpäässäni, eli Pattayalla, iskän baarilla.. :)
Ja ottaen huomioon, että kello on täällä jo vartin yli neljä aamulla ja siellä vasta vartin yli 11, eli vois vaikka laittaa pikkuhiljaa nukkumaan, mutta minkäs teet ku kärsin niin kauheasta Jet Lagista! :p ja huomenna hetiku herään, niin lähen kyllä samantien rannalle mähöämään palmun katveeseen!

elikkäs kirjotelkaahan kuulumisia ja olkaa kiltisti ja kunnolla siellä, koska minäki olen täällä...................... :-)

Roosa-M

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.