IRC-Galleria

7 days in hell..Lauantai 22.09.2007 03:38

Tämä viikko on ollu jotain niiin painajaista, että ei sitä pysty ees selittään.

Mutta tämänpäiväinen oli kyllä piste i:n päälle...

Oltiin äitin kanssa norjan puolella ettimässä meiän koiraa, mentiin Karasjoen ohi Tana Pru:hun päin ja kun olimme tulossa pois, joku 10 km ennen Karasjokea, ihan helvetin iso hirvi juoksi mettästä suoraan autoon pahki. lensi minun puoleiseen tuulilasiin ja katon kautta maahan. se oli kuulema muutamasta millistä kiinni, ettei tullu ikkunasta läpi ja olisin varmaan kuollu siihen.

No ei kait siinä, taju meni vähäksi aikaa ja siinä sitte herättyäni olin ihan jumalattomassa shokissa. viimenen mitä muistan ennen ko se hirvi paiskautu tuulilasiin oli se ku kiljuin kurkku suorana ja tunsin miten jalat paiskautu täysillä hansikaslokeroa vasten.
No siinähän sitte meni vähän aikaa ennenku pääsin ja uskaltauduin autosta ulos. Säikähin että olin halvaantunu ku en heti tuntenu jalkoja enkä pystyny kävelemään juuri ollenkaan. Siihen oli sitte tullu jo muutama auto ja ihminen jotka oli soittanu poliisin ja ambulanssin paikalle. ei menny kauaakaan ku eka tuli poliisi ja sen jälkeen tuli ambulanssi. minut vietiin sitte ambulanssilla Karasjoelle sairaalaan tutkittavaksi.

Jalat on paskana, ja naama taas vaihteeksi vähän auki. Lääkärin mukaan en tule kävelemään 1-2 vkoon kunnolla.
...ja autohan on tietenki ihan romuna...

Että semmosta kivaa tänään minulle! =)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.