IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

836Keskiviikko 28.11.2007 14:17

täällä koulussa journalismin tunnilla annettiin tehtäväksi keksiä omia otsikoita ja niille alaotsikot. tuli sen verran hauskat, vaikka itse sanonkin, että päätin kirjoittaa ne tähän:

TERRORISTIT HYÖKKÄSIVÄT HELSINGIN METROON!
N. viiteen metroon oli asennettu useita pommeja tuttipulloihin. Poliisi epäilee erästä vauvojen rikosliigaa. "Tuttipullot ovat varma todiste", sanoo rikospoliisi Tauno Kontio

Korvatunturilta löytynyt tonttusivilisaatio
Savukosken Korvatunturilta on löytynyt n. polvenkorkuisten ihmisten kokonainen kaupunki.

SEKSISKANDAALI!
Jape Jääkiekkoilija ja ex-missi Sirpa Turhajulkkis saatiin kiinni rysän päältä! Katso villit kuvat!

Pikkujoulut saivat traagisen päätöksen
Helsingin Juopposeuran pikkujoulut päättyivät tulipaloon. Menehtyneitä on kolme sammunutta miestä, vain yksi nainen vahingoittui.

Matista ja Teposta uudet hevi-idolit?
Suomen tunnetuimpien iskelmätähtien ensi viikolla ilmestyvä levy saa hevi-vaikutteita. ”Kun se Arikin sai niin paljon pikkutyttöjen suosiota, pitäähän sitä meidänkin kokeilla”, kommentoi Teppo.

Uusi muotivillitys: pikkuhousut päähän!
Ranskalainen huippusuunnittelija Pierre-Pascal Persé kertoo uudesta villityksestään. Stringejä ei tarvitse enää vetää kylkiin, ne voi laittaa suoraan päähän! Uusi stringimallisto kaupoissa helmikuussa.

Helsingistä löytynyt mammutinjäänteet!
Vuosaaren metroasemalta on löytynyt mammutinluuranko. Jäänteiden löytäjä Masa Kakara, 12 v, kertoo: ”Ensin luulin sitä örkiksi, joita mä hakkaan aina WoWissa, mut lähempää mä sitten tajusin, että mikä se oli.” Mammutti on siirretty Helsingin biologiseen Museoon ja nimetty Masan mukaan Kakaraksi.

10 000 tappajakania vapaana!
Geenimanipulaatiolaitokselta on karannut kokonainen tappajakanilauma. Ihmisiä varoitetaan ulkona liikkumasta Tampereen lähialueilla. Kanit tunnistaa epätavallisen isosta koosta ja valtavista torahampaista.

Peugeotin uusi sensaatio! Lentävä auto!
Ranskalainen automerkki Peugeot on luonut 307-mallistaan lentävän ajoneuvon! Valmistajat eivät kerro lentokyvyn salaisuutta kilpailijoiden pelossa.

Laihdu karkilla!
Uuden Azerbaitzanilaisen tutkimuksen mukaan voit laihtua syömällä pelkkää karkkia!

Tupakoitsijoiden pelastus!
Marlboro on luonut tupakoitsijoille pelastuksen: terveystupakka! Xylitolia ja mineraaleja sisältävä savuton tupakka on tulevaisuuden sensaatio. Savun sijaan hengitetään hengitykselle terveellistä eukalyptushöyryä. Makuja on kolme: mansikka, nikotiini ja lakritsi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.